youda píše:Prosím, komu z vás by se také líbilo, mít možnost vyhledávání viz výše, olajkujte Adminův předchozí příspěvěk!
Tento: viewtopic.php?p=132178#p132178
Jeste par takovych anket pres reputacni body a budu mit vic libitek nez ty

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob bře 06, 2021 6:57 pm
youda píše:Prosím, komu z vás by se také líbilo, mít možnost vyhledávání viz výše, olajkujte Adminův předchozí příspěvěk!
Tento: viewtopic.php?p=132178#p132178
mypower.cz píše:A ty nastroje v liste nahore jsou k cemu?
mypower.cz píše:Kdyz to bylo povoleno, nekteri lide tu napsali plno prispevku a nasledne je smazali a vyderaveli forum prispevkem s jednou teckou. To nechceme, takovi lide necht nic nepisi. Pokud bude moznost prispevek editovat muze to takhle dopadnout. Jednoduse receno kdo ma pocit ze by se k necemu takovemu jednou mohl uchylit, tak at sem fakt neprispiva a prispiva na svuj web, kde ma svou praci plne pod kontrolou a muze si vyderavet co chce, kdykoliv se mu zachce. Ja zas editaci prispevku zakazal prave kvuli temto atakum.
mypower.cz píše:...
Pokud youda, jak psal, nema problem s pouzitim jeho textu, necht mi na SZ posle co nejvice linku na sve texty zapadlé na fóru v tuně balastu, tedy takove ktere povazuje za obecne platne a ja je nahazu na wiki.
Nevidim na tom nic slozitejsiho nez zdejsi BBcode.
Pokud nekomu bude vadit zastaralost nekterych informaci tak ma bud smulu, nebo se pripoji a prilozi ruku k dilu a mrkne se sem http://wiki.mypower.cz/jak-mohu-pomoci
...
youda píše:Admine,
prošel jsem svoje vlákno a vypsal odkazy na příspěvky, které podle mne mají nějakou informační hodnotu.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků