Rušení z kombiměniče
- GHLL
- Reputace: 61
- Lokalita: Kroměříž
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 13 300
- Kapacita baterie [kWh]: 14
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Rušení z kombiměniče
Mám kombiměnič AXPERT MAX E TWIN 11KW. Kombiměnič nemá zapojený AC vstup (jedu jen ostrov) AC výstupu má spojený N a PE. Z AC výstupu (přes jištění) jde cyky kabel k bojleru společně s cyky kabelem od termostatu topení v jedné liště, cca 3m je společný souběh kabelů.
Vypozoroval jsem na REGULÁTORU TECH - PRO SMĚŠOVACÍ VENTIL že mi nějak často cvaká a spíná relé pro sepnutí čerpadla a to i v případě kdy není povel k sepnutí čerpadla, čerpadlo jen lehce problikne. Došel jsem k tomu že se to děje jen když je v provozu kombiměnič.
Jde tohle nějak "odrušit" nebo kabel od termostatu vest jinou trasou než kabel k bojleru, čí ho nějak odstínit??
Vypozoroval jsem na REGULÁTORU TECH - PRO SMĚŠOVACÍ VENTIL že mi nějak často cvaká a spíná relé pro sepnutí čerpadla a to i v případě kdy není povel k sepnutí čerpadla, čerpadlo jen lehce problikne. Došel jsem k tomu že se to děje jen když je v provozu kombiměnič.
Jde tohle nějak "odrušit" nebo kabel od termostatu vest jinou trasou než kabel k bojleru, čí ho nějak odstínit??