Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv čer 01, 2023 4:33 pm
TomHC píše:No jo, Victron sú asi úplní úbožiaci, keď s tým rozpočtom, inžiniermi a technikou nedokážu za dva týždne navrhnúť, vyrobiť a dať do predaja nový super duper MPPT
kyocera píše:TomHC píše:No jo, Victron sú asi úplní úbožiaci, keď s tým rozpočtom, inžiniermi a technikou nedokážu za dva týždne navrhnúť, vyrobiť a dať do predaja nový super duper MPPT
Nedá se napsat, že za 2 týdny kiwi předběhl Victron. Kiwi je s vývojem teprve na počátku. Nemá hotový list
technických parametrů nemá schválené měření EMC a ani nenapsal učinnost. Vím, že první modely Victrom MPPT dosahují
účinnosti 99%. Podle toho jak kiwi dával termosnímky svého horkého bastlu, nebude účinnost kiwi výrobku nejlepší.
Ale už v minulosti jsem psal, že do 3 roků nejpozději do 5ti roku, bude mít kiwi srovnatelný výrobek s Victronem. odkaz zde
viewtopic.php?f=16&t=8317&start=40#p191560
kyocera píše:Nedá se napsat, že za 2 týdny kiwi předběhl Victron. Kiwi je s vývojem teprve na počátku. Nemá hotový list technických parametrů nemá schválené měření EMC a ani nenapsal učinnost. Vím, že první modely Victrom MPPT dosahují účinnosti 99%. Podle toho jak kiwi dával termosnímky svého horkého bastlu, nebude účinnost kiwi výrobku nejlepší.
Ale už v minulosti jsem psal, že do 3 roků nejpozději do 5ti roku, bude mít kiwi srovnatelný výrobek s Victronem. odkaz zde viewtopic.php?f=16&t=8317&start=40#p191560
rottenkiwi píše:Viete mi niekto povedat, ktore z nasich bezne uzivanych menicov a reglov
maju suciastky testovane na time-dependent dielectric breakdown (TDDB)
Uživatelé procházející toto fórum: Sprymar a 0 návštevníků