Deye hybridný menič

Souhrn tématu

Diskuze o Deye hybridním měniči zahrnuje zkušenosti uživatelů, nastavení nabíjení baterií a řešení problémů s přebytky energie. Uživatelé sdílejí tipy na správné nastavení parametrů, jako je omezení nabíjení baterie a využití přebytků do sítě. Dále se řeší otázky záruky, servisu a technických detailů, které pomáhají optimalizovat provoz hybridního systému.
sindyk
Reputace: 80
Lokalita: Semily
Výkon panelů [Wp]: 3800
Kapacita baterie [kWh]: 16
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Deye hybridný menič

Nový příspěvek od sindyk »

rado2212 píše: sob pro 20, 2025 11:08 am
sewa
neviete mi niekto náhodou povedať prečo sa už z baterky nevybíja ale ide zo siete , a ešte čo to znamená grid start čo je tím myslene? vid foto :shock:
V system-work-mode-2 (dle screenů výše ve vlákně) je nastavené v některých časech 30%. Pokud je time of use zapnuté, tak to může být ten důvod. Grid start mi připadá, že je překlep, a má tam být gen start. Pokud je ale gen signal a gen charge disabled, je jedno, co je tam za hodnotu.
3800 Wp (10s Elerix 380 Wp) | Deye SUN-8K-SG04LP3-EU | Wattery Premium UP 16 kWh
Domovské vlákno: FVE Pojizeří, povinná četba: Victron Wiring Unlimited
rado2212
Reputace: 0
Lokalita: Hlohovec
Výkon panelů [Wp]: 3,5

Re: Deye hybridný menič

Nový příspěvek od rado2212 »

dobrý deň
prosím vás, kde v meniči nastavím, aby mi výrobu z panelov neposielalo celu do batérie ,nechcem aby mi každý deň ju nabíjalo na 100% ale aby napríklad keď je nabitá na 95% posielalo prebytky do siete /VB/.. veľmi pekne vám ďakujem za odpoveď.