UPS Altron
-
VEmartin
- Reputace: 0
UPS Altron
Pokud by někdo velkou náhodou využil nějaké součástky.
UPS Altron, stáří asi 15 let. Kladno.
Dvě bedny, součástí jedné jsou 12 V Pb baterie (na likvidaci), jištění, transformátory, propojovací tlusté kabely...
Plán: seprarovat do šrotu. Pb, Cu, Fe.
Asi by z toho šla udělat svářečka nebo vysoká pec
(původně tři bedny, jednu už jsem likvidoval před osmi lety, bylo tam 200 baterek = 400 kg, ale menších, ne 12 V)
UPS Altron, stáří asi 15 let. Kladno.
Dvě bedny, součástí jedné jsou 12 V Pb baterie (na likvidaci), jištění, transformátory, propojovací tlusté kabely...
Plán: seprarovat do šrotu. Pb, Cu, Fe.
Asi by z toho šla udělat svářečka nebo vysoká pec
(původně tři bedny, jednu už jsem likvidoval před osmi lety, bylo tam 200 baterek = 400 kg, ale menších, ne 12 V)
- gupa
- Reputace: 157
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Re: UPS Altron
Lanpro (stříbrná bedna) je od Victronu. Dvojitá konverze jakou používají dosud, typuji na 48V.
Edit, tak to je větší lanpro, znám menší. To bude vysokonapěťový, ale dvojitá konverze bych řekl že platí.
Edit, tak to je větší lanpro, znám menší. To bude vysokonapěťový, ale dvojitá konverze bych řekl že platí.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.cz Ať ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
-
VEmartin
- Reputace: 0
Ráno to rozebírám.
Bedny jdou rovnou do šrotu, i když LanPro vypadá dobře. Druhá je poškozená při přepravě (dopravovali na boku a vyvalil se bok baterkami).
Dále vytěžím olovo a měď/železo z traf a kabely.
Tak kdyby byl zájem o nějaké jističe, pojistky apod., není problém...
Bedny jdou rovnou do šrotu, i když LanPro vypadá dobře. Druhá je poškozená při přepravě (dopravovali na boku a vyvalil se bok baterkami).
Dále vytěžím olovo a měď/železo z traf a kabely.
Tak kdyby byl zájem o nějaké jističe, pojistky apod., není problém...
- gupa
- Reputace: 157
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Možná udělat fotogalerii střev při pitvě a dát to sem a něco jako výrobní štítky, detaily desek, atp, ...zájem by byl, ale mám od mé poloviční domácí podmínku že mohu jen malé věci, toto je hodně velké. Takže pro mne je to utrpení.
Pokud by byly možné ty dokumentační fotky sem přidat, moc a velmi děkuji za zajímavou podívanou předem.
Pokud by byly možné ty dokumentační fotky sem přidat, moc a velmi děkuji za zajímavou podívanou předem.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.cz Ať ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!