ikovlabs píše:Presne .
Navic bych mel obavy o ty rohy trcici do uzlabi - to az pojede snih ze strechy nemusi dopadnou dobre....
Radsej som to dal viac do uzlabia a zvacsil vzdialenost od bleskozvodu. U nas je snehu minimum i tak by som ho dal dolu koli vyrobe z fv
Dagus píše:Hele už tam vidím první problém. Plechové úžlabí nedodržuje odstup. Třeba vyměnit za něco plastového, jestli již plastové není. Ale ono nebudeš 50cm ani od těch uchycení žlabů, takže to stejně dokonalé nebude. Jen by to asi chtělo změnit přístup a používat jiné ochrany a jiné připojení konstrukce panelů.
Prvotne som planoval len 2 rady, ktore by vyhovovali vsetkemu moznemu i nemoznemu, ale chcel som max vyuzit juznu strechu, tak som tam narval 3 rady i na ukor nevzhladu

mobilik píše:Všetky strechy sú krivé. Ešte som nevidel rovnú. Vždy, ale vždy pouzivam nastaviteľné haky a nieje problém.
Rovná strecha sa asi ani nedá spraviť. Lebo aj keď ju spravíš, vyschne a pokrutia sa hranoly...
Vaznik bol z vyschnutych kvh profilov za ktore som priplatil, cize ziadne krutenie strechy pocas susenia.