Daly BMS

Home Assistant, Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
Uživatelský avatar
redcrown
Příspěvky: 1133
Registrován: pát říj 12, 2012 8:15 pm
Bydliště: Severní Čechy

Re: Daly BMS

Příspěvek od redcrown »

krásné by bylo, kdyby někdo uměl kvantifikovat dlouhodobou přesnost měření SOC. Opravdu ovšem kvantifikovat, dojmy jsou dobré pro starou Blažkovou:)
V provozu: poloostrov 19kWp, 4x XTM4000-48, 4xVT80, 18kWh LFP 14S10P + Batrium
Uživatelský avatar
redcrown
Příspěvky: 1133
Registrován: pát říj 12, 2012 8:15 pm
Bydliště: Severní Čechy

Re: Daly BMS

Příspěvek od redcrown »

máš to pěkně vymazlené. Ještě chvíli a začnu ti to závidět:). Já jak nejsem 100% kamarád s PLC, tak jsem zatím v klidu. Máš ambici z toho udělat CAN BMS pro Studer? nebo to má být čistě monitoring?
V provozu: poloostrov 19kWp, 4x XTM4000-48, 4xVT80, 18kWh LFP 14S10P + Batrium
Uživatelský avatar
marsal64
Příspěvky: 1200
Registrován: sob čer 16, 2018 1:45 pm
Lokalita: Velké Popovice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 9,3
Kapacita baterie [kWh]: 30
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvek od marsal64 »

redcrown píše:máš to pěkně vymazlené. Ještě chvíli a začnu ti to závidět:). Já jak nejsem 100% kamarád s PLC, tak jsem zatím v klidu. Máš ambici z toho udělat CAN BMS pro Studer? nebo to má být čistě monitoring?
Neplánuji z toho dělat CAN BMS pro Studer. V plánu je monitoring s notifikací typu "ujíždí článek" + lehká zpětná vazba do studeří infrastruktury (ovládané pomocí stejného PLC) jako "omez nabíjecí proud", "povol dobíjení z DS" a podobně.
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
Uživatelský avatar
marsal64
Příspěvky: 1200
Registrován: sob čer 16, 2018 1:45 pm
Lokalita: Velké Popovice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 9,3
Kapacita baterie [kWh]: 30
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvek od marsal64 »

rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)
moje nabijacie su maximalne, ktore mozno nikdy nenastanu, tak ako Daly uvadza ich maximalne prietokove, ktore by asi nikdy nemali nastat, ale jeden nikdy nevie, hlavne pokial by system presiel upgreidom, aby toho netrebalo az tolko menit.
Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?
Naposledy upravil(a) rasto1 dne ned dub 11, 2021 10:01 pm, celkem upraveno 1 x.
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
lzahradil
Site Admin
Příspěvky: 921
Registrován: ned srp 12, 2012 1:18 am
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Bydliště: CZ

Re: Daly BMS

Příspěvek od lzahradil »

marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)

Ja mohu doporucit Chargery BMS. Uz dorazila, je zapojena a spokojenost.
Sice nema bluetooth ale vycitani hodnot (napeti clanku, proudy, vnitrni odpor kazdeho clanku atd.) lze kablikem... a nebo pak sledovat na displayi ktery je s tim dodavan pro zobrazovani udaju a nastaveni.
Ma balancovaci proud 1.2A.
https://www.aliexpress.com/item/32977318118.html
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

lzahradil píše:
marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)

Ja mohu doporucit Chargery BMS. Uz dorazila, je zapojena a spokojenost.
Sice nema bluetooth ale vycitani hodnot (napeti clanku, proudy, vnitrni odpor kazdeho clanku atd.) lze kablikem... a nebo pak sledovat na displayi ktery je s tim dodavan pro zobrazovani udaju a nastaveni.
Ma balancovaci proud 1.2A.
https://www.aliexpress.com/item/32977318118.html
Dakujem za postreh, ale videl som na nu negativnu recenziu (kalibracia nabijacieho/vybijacieho prudu), tak som ju vylucil so shopping listu, ale mozno nepravom.
Ide i o online monitoring, co telefon s Teamviewrom zabezpeci.
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
lzahradil
Site Admin
Příspěvky: 921
Registrován: ned srp 12, 2012 1:18 am
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Bydliště: CZ

Re: Daly BMS

Příspěvek od lzahradil »

ja jsem bral variantu BMS16T 300A. Z vyroby je to na dodany shunt nakalibrovane tak neni potreba nic menit. Ja mam ale jeste BMV700. Prislo mi zbytecne tam mit teda jeste dalsi, takze jsem napojil na shunt od BMV a tim padem musel provest kalibraci. (v menu pred tim varuji, ze jestli nemas vybaveni tak to nemas spoustet)
Nejprve jsem si nadaval ze jsem to "posr.l", ze jsem mel radeji zapojit i dodanej shunt a mit tam teda dva... Ale pak se to povedlo.
Musi se to nakalibrovat vse najednou a neopustit menu kalibrace. Tzn, na 3 kroky. 1) kalibrace nuloveho proudu, 2) kalibrace proudu nabijeni, 3) kalibrace proudu vybijeni

Pak to sedi dobre a shoduje se s udajem ktere ukazuje BMV700.

bluetooth mi opravdu netrapi. kdyz uz bych se chtel podivat, tak diky BT k tomu budu muset stejne jit a to uz se muzu podivat rovnou na ten display :)
dulezite je ze to ma rs232. Pak to lze cist napr pomoci raspberry a zkouknout odkudkoliv, treba z mobilu na web strance.

na Axpertu mam take BT ale ze bych ho nejak pouzival se vubec rict neda. Pri instalaci menice jsem to zkousel, ale vzdalenost BT je tragicka a stejne tam neslo nastavit vse.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
Uživatelský avatar
beethowen
Příspěvky: 873
Registrován: pát čer 23, 2017 7:46 pm
Bydliště: Brno-venkov

Re: Daly BMS

Příspěvek od beethowen »

rasto1 píše:Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .
A čím by jsi to chtěl měřit, to napětí a teplotu? Myslím, že v tvojem případě by bylo dobré mít právě BMS ke každému packu 2P14S a přes tu BMS to připojit na tu sběrnici. Nepotřebuješ potom třeba BMS na tak velký proud, ale to napětí jednotlivých článků by jsi měřit měl a něco by se mělo konat, pokud to nebude v pořádku.
Nebo je varianta to přeskládat jak xP14S a jednu BMS. Nevím kolik máš článků, proto si za x dosaď vhodné číslo.
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

beethowen píše:
rasto1 píše:Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .
A čím by jsi to chtěl měřit, to napětí a teplotu? Myslím, že v tvojem případě by bylo dobré mít právě BMS ke každému packu 2P14S a přes tu BMS to připojit na tu sběrnici. Nepotřebuješ potom třeba BMS na tak velký proud, ale to napětí jednotlivých článků by jsi měřit měl a něco by se mělo konat, pokud to nebude v pořádku.
Nebo je varianta to přeskládat jak xP14S a jednu BMS. Nevím kolik máš článků, proto si za x dosaď vhodné číslo.
Mam 168 clankov v 14 packoch, ktore by som musel prerobit co bol prvotny plan, ale uz teraz sa mi do toho nechce, lebo je to ho proste vela.
Ano tiez som nad tym tak uvazoval, ze by na kazdy pack stacila 60A BMS a v pripade vypadku jednej paralelnej vetvy sa nic nedeje (neodpali AXPERTov), cize by to bolo lepsie i na udrzbu ...
Takze uz sa len sustredit na 60-100A BMS 14S ktore maju daky vystup na monitoring, lebo prepinat bluetooth na 6BMS za ucelom monitoringu ma urcite velmi rychlo prejde, ak samozrejme nebude problem s bluetooth modulmi ako to bolo u lacnejsich BMS.
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
Uživatelský avatar
marsal64
Příspěvky: 1200
Registrován: sob čer 16, 2018 1:45 pm
Lokalita: Velké Popovice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 9,3
Kapacita baterie [kWh]: 30
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvek od marsal64 »

rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?
Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

marsal64 píše:
rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?
Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.
Diky za info, takze vsetky protokoly okrem CAN busu.
Potrebujem si najst najlacnejsiu potrebnu konfiguraciu lebo sa mi to 6x predrazi, ked potrebujem kupit 6ks :-)
Kupim 80A na skusku vyskladam jeden pack a uvidim co dalej.
Dakujem
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
Uživatelský avatar
marsal64
Příspěvky: 1200
Registrován: sob čer 16, 2018 1:45 pm
Lokalita: Velké Popovice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 9,3
Kapacita baterie [kWh]: 30
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvek od marsal64 »

Daly BMS má určitou řekněme vlastnost, na kterou mne upozorňoval Mikel (který sám nabízí jinou značku ;-) ): balancování se u Daly neděje při vybíjení (viz např. https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 82#p146682 kde "0000" v okénku u "Balancování" znamená, že se nebalancuje momentálně žádný článek).
rasto1
Příspěvky: 885
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvek od rasto1 »

marsal64 píše:
rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?
Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.
Prosim ta zapajas tie BMS paralelne cez USB porty na jednom pocitaci, alebo umoznuje ten "protokol" zapojit viacero zariadeni na jedno USB?
Pytam sa preto ci si mam kupit na notebook USB hub, lebo nemam taky ktory ma 6 USB vstupov :idea:
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
Uživatelský avatar
marsal64
Příspěvky: 1200
Registrován: sob čer 16, 2018 1:45 pm
Lokalita: Velké Popovice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 9,3
Kapacita baterie [kWh]: 30
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvek od marsal64 »

Zdrojový kód programu pro Foxtrot viz https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 33#p150033
Uživatelský avatar
Marek_Kuřim
Příspěvky: 302
Registrován: čtv led 10, 2013 1:24 pm
Lokalita: Blansko
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Blansko

Re: Daly BMS

Příspěvek od Marek_Kuřim »

Ahoj všem uživatelům DALY Smart BMS.
Mám na LiFePo baterkách (48V/280Ah) tuhle BMS (verze 250A) a nějak se neumím vyznat v tom nastavení přes BT.
Poradíte někdo prosím?
Před poslední aktualizací té appky, byly ve spodní liště jen dvě ikony, "Device Status" a "Preference".
"Balancování se nastavovalo v Preferencích a několikrát jsem viděl, že ukazatel "Balance" je aktivní a systém balancuje.
IMG_1157_1.png
Nyní tam přibyla třetí ikona "Active Balance", ale nejde mi zapnout "Balance Switch" ani nastavit Blance Curent.
IMG_1159_1.png
IMG_1160_1.png
Od doby, kdy přibyla ikona "Active Balance", jsem systém neviděl balancovat.

Kde dělám chybu? Nebo nemáte někdo prosím popis těch parametrů?
Na webu jsem našel jen popisy staré verze, bez prostřední ikony...

Díky za jakoukoliv pomoc.
Marek Svoboda
___________________________
Fyzikální zákony jdou velmi těžko obechcat, zvláště třeba ten Ohmův. Myslete na to, když se hrabete v elektrice.
oblíbená muzika: metal, folk, country
rva
Příspěvky: 3498
Registrován: úte dub 23, 2013 10:21 am
Lokalita: Kousek od Lysé nad Labem
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 46000
Kapacita baterie [kWh]: 40
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Kousek od Lysé nad Labem

Re: Daly BMS

Příspěvek od rva »

Taky mám jednu a to samé. Nebalancuje náhodou jen při dobíjení? Tedy když je proud menší než nula? Počkal bych na zítřek.
Jinak jsem tam narazil na drobnou nepříjemnost, že pokud mám mobil nastavený na češtinu, tak aplikace zobrazuje hodnoty s desetinnou čárkou, ale zadat čárka nejde. Jde pouze tečka, ale tu zase aplikace asi bere jako nepovolený znak a změnu parametru nezapíše. Řešením bylo změnit jazyk mobilu na anglický, zadat nové hodnoty a vrátit zpět češtinu.
V odkaze píší, že to aktivní balancování vyžaduje dokoupení dalšího hardware, takž enás by se to týkat nemělo https://diysolarforum.com/threads/daly- ... ble.47249/
_______________________________________________________________________
43 kWp, LiFePO4 46 kWh,
EPSolar 60 A/150 V ET6415N + 3x Isolar SM II (5 kW, 450 V, 80 A) + Axpert PIP 5048MS
Uživatelský avatar
Marek_Kuřim
Příspěvky: 302
Registrován: čtv led 10, 2013 1:24 pm
Lokalita: Blansko
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Blansko

Re: Daly BMS

Příspěvek od Marek_Kuřim »

Ha, málo jsem se ponořil do hledání... :comp: :wall:

Je tak, appka je aktualizovaná pro ovládání nejen samotné BMS, ale nově i jednoampérového aktivního balanceru:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... Bt0hb&mp=1

Totiž standardní (moje 250A) BMS umí balancovat jen 30mA a to nastavení zůstalo standardně v položce "Preferences".

Okno "Active Balance" slouží k ovládání aktivního balanceru, viz link
Marek Svoboda
___________________________
Fyzikální zákony jdou velmi těžko obechcat, zvláště třeba ten Ohmův. Myslete na to, když se hrabete v elektrice.
oblíbená muzika: metal, folk, country

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek