Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon říj 03, 2022 12:50 pm


Daly BMS

Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
PředchozíDalší

Re: Daly BMS

Příspěvekod redcrown » čtv dub 08, 2021 6:21 pm

krásné by bylo, kdyby někdo uměl kvantifikovat dlouhodobou přesnost měření SOC. Opravdu ovšem kvantifikovat, dojmy jsou dobré pro starou Blažkovou:)
V provozu: poloostrov 4kWp JV, 4x XTM4000-48, 1x VT80, 18kWh LFP 14S10P + Batrium
Ve výstavbě k doplnění: 4kWp SZ, 4,5kWp JJZ, 1,2kWp tracker, 2x VT80 + 1x VT40, 12kWh LFP
Uživatelský avatar
redcrown
 
Příspěvky: 1092
Registrován: pát říj 12, 2012 7:15 pm
Bydliště: Severní Čechy

Re: Daly BMS

Příspěvekod redcrown » čtv dub 08, 2021 6:59 pm

máš to pěkně vymazlené. Ještě chvíli a začnu ti to závidět:). Já jak nejsem 100% kamarád s PLC, tak jsem zatím v klidu. Máš ambici z toho udělat CAN BMS pro Studer? nebo to má být čistě monitoring?
V provozu: poloostrov 4kWp JV, 4x XTM4000-48, 1x VT80, 18kWh LFP 14S10P + Batrium
Ve výstavbě k doplnění: 4kWp SZ, 4,5kWp JJZ, 1,2kWp tracker, 2x VT80 + 1x VT40, 12kWh LFP
Uživatelský avatar
redcrown
 
Příspěvky: 1092
Registrován: pát říj 12, 2012 7:15 pm
Bydliště: Severní Čechy

Re: Daly BMS

Příspěvekod marsal64 » čtv dub 08, 2021 7:29 pm

redcrown píše:máš to pěkně vymazlené. Ještě chvíli a začnu ti to závidět:). Já jak nejsem 100% kamarád s PLC, tak jsem zatím v klidu. Máš ambici z toho udělat CAN BMS pro Studer? nebo to má být čistě monitoring?

Neplánuji z toho dělat CAN BMS pro Studer. V plánu je monitoring s notifikací typu "ujíždí článek" + lehká zpětná vazba do studeří infrastruktury (ovládané pomocí stejného PLC) jako "omez nabíjecí proud", "povol dobíjení z DS" a podobně.
Uživatelský avatar
marsal64
 
Příspěvky: 1095
Registrován: sob čer 16, 2018 12:45 pm
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » pát dub 09, 2021 8:37 pm

Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod marsal64 » ned dub 11, 2021 8:32 pm

rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?

Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)
Uživatelský avatar
marsal64
 
Příspěvky: 1095
Registrován: sob čer 16, 2018 12:45 pm
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » ned dub 11, 2021 8:52 pm

marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?

Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)

moje nabijacie su maximalne, ktore mozno nikdy nenastanu, tak ako Daly uvadza ich maximalne prietokove, ktore by asi nikdy nemali nastat, ale jeden nikdy nevie, hlavne pokial by system presiel upgreidom, aby toho netrebalo az tolko menit.
Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?
Naposledy upravil rasto1 dne ned dub 11, 2021 9:01 pm, celkově upraveno 1
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod lzahradil » ned dub 11, 2021 8:59 pm

marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?

Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)



Ja mohu doporucit Chargery BMS. Uz dorazila, je zapojena a spokojenost.
Sice nema bluetooth ale vycitani hodnot (napeti clanku, proudy, vnitrni odpor kazdeho clanku atd.) lze kablikem... a nebo pak sledovat na displayi ktery je s tim dodavan pro zobrazovani udaju a nastaveni.
Ma balancovaci proud 1.2A.
https://www.aliexpress.com/item/32977318118.html
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
?
lzahradil
Site Admin
 
Příspěvky: 526
Registrován: ned srp 12, 2012 12:18 am
Bydliště: CZ

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » ned dub 11, 2021 9:06 pm

lzahradil píše:
marsal64 píše:
rasto1 píše:Prosim ta, pozeram na 300A verziu a pisu, ze nabijanie je len 150A.
Ked tam napojim 2x Axperta po 80A a 1x 60A MPPT nabijac, tak som na dvojnasobku nabijacej kapacity BMS.
Vyzera to nezrealizovatelne, ci zbytocne prehanam a mozem to tak zapojit ?

Nu, pokud by se měly naplnit proudy, o kterých píšeš, uvažoval bych o BMS s vyššími nominálními proudy (V případě Daly namátkou https://www.aliexpress.com/item/1005001803913333.html)



Ja mohu doporucit Chargery BMS. Uz dorazila, je zapojena a spokojenost.
Sice nema bluetooth ale vycitani hodnot (napeti clanku, proudy, vnitrni odpor kazdeho clanku atd.) lze kablikem... a nebo pak sledovat na displayi ktery je s tim dodavan pro zobrazovani udaju a nastaveni.
Ma balancovaci proud 1.2A.
https://www.aliexpress.com/item/32977318118.html

Dakujem za postreh, ale videl som na nu negativnu recenziu (kalibracia nabijacieho/vybijacieho prudu), tak som ju vylucil so shopping listu, ale mozno nepravom.
Ide i o online monitoring, co telefon s Teamviewrom zabezpeci.
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod lzahradil » ned dub 11, 2021 9:22 pm

ja jsem bral variantu BMS16T 300A. Z vyroby je to na dodany shunt nakalibrovane tak neni potreba nic menit. Ja mam ale jeste BMV700. Prislo mi zbytecne tam mit teda jeste dalsi, takze jsem napojil na shunt od BMV a tim padem musel provest kalibraci. (v menu pred tim varuji, ze jestli nemas vybaveni tak to nemas spoustet)
Nejprve jsem si nadaval ze jsem to "posr.l", ze jsem mel radeji zapojit i dodanej shunt a mit tam teda dva... Ale pak se to povedlo.
Musi se to nakalibrovat vse najednou a neopustit menu kalibrace. Tzn, na 3 kroky. 1) kalibrace nuloveho proudu, 2) kalibrace proudu nabijeni, 3) kalibrace proudu vybijeni

Pak to sedi dobre a shoduje se s udajem ktere ukazuje BMV700.

bluetooth mi opravdu netrapi. kdyz uz bych se chtel podivat, tak diky BT k tomu budu muset stejne jit a to uz se muzu podivat rovnou na ten display :)
dulezite je ze to ma rs232. Pak to lze cist napr pomoci raspberry a zkouknout odkudkoliv, treba z mobilu na web strance.

na Axpertu mam take BT ale ze bych ho nejak pouzival se vubec rict neda. Pri instalaci menice jsem to zkousel, ale vzdalenost BT je tragicka a stejne tam neslo nastavit vse.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
?
lzahradil
Site Admin
 
Příspěvky: 526
Registrován: ned srp 12, 2012 12:18 am
Bydliště: CZ

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » pon dub 12, 2021 6:29 am

Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod beethowen » pon dub 12, 2021 8:44 am

rasto1 píše:Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .

A čím by jsi to chtěl měřit, to napětí a teplotu? Myslím, že v tvojem případě by bylo dobré mít právě BMS ke každému packu 2P14S a přes tu BMS to připojit na tu sběrnici. Nepotřebuješ potom třeba BMS na tak velký proud, ale to napětí jednotlivých článků by jsi měřit měl a něco by se mělo konat, pokud to nebude v pořádku.
Nebo je varianta to přeskládat jak xP14S a jednu BMS. Nevím kolik máš článků, proto si za x dosaď vhodné číslo.
Uživatelský avatar
beethowen
 
Příspěvky: 777
Registrován: pát čer 23, 2017 6:46 pm
Bydliště: Brno-venkov

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » pon dub 12, 2021 9:12 am

beethowen píše:
rasto1 píše:Dakujem pani za pripomienky z praxe, ktore mne chybaju a tym ovplyvnuju rozhodovaci proces :-)
Dnes som si tak spal a prepadla ma myslienka, ze ja vlastne ani nepotrebujem 14S BMS 300A, pretoze nemam taku bateriu :uh:
Pre dosiahnutie 14S musim zapojit seriovo 2 paky 2P6S a z tretieho 2P2S aby som sa dostal na 14S konfiguraciu a tym padom zlozene packy zapojit na zbernicu paralelne.
Tymto pocinom by som potreboval 6ks BMS :uh: lebo budem mat tolko zlozenych packov.
Asi by bolo jednoduchsie nedavat tam BMS, len monitorovat napatie a teplotu na jednotlivych zlozenych packoch .

A čím by jsi to chtěl měřit, to napětí a teplotu? Myslím, že v tvojem případě by bylo dobré mít právě BMS ke každému packu 2P14S a přes tu BMS to připojit na tu sběrnici. Nepotřebuješ potom třeba BMS na tak velký proud, ale to napětí jednotlivých článků by jsi měřit měl a něco by se mělo konat, pokud to nebude v pořádku.
Nebo je varianta to přeskládat jak xP14S a jednu BMS. Nevím kolik máš článků, proto si za x dosaď vhodné číslo.

Mam 168 clankov v 14 packoch, ktore by som musel prerobit co bol prvotny plan, ale uz teraz sa mi do toho nechce, lebo je to ho proste vela.
Ano tiez som nad tym tak uvazoval, ze by na kazdy pack stacila 60A BMS a v pripade vypadku jednej paralelnej vetvy sa nic nedeje (neodpali AXPERTov), cize by to bolo lepsie i na udrzbu ...
Takze uz sa len sustredit na 60-100A BMS 14S ktore maju daky vystup na monitoring, lebo prepinat bluetooth na 6BMS za ucelom monitoringu ma urcite velmi rychlo prejde, ak samozrejme nebude problem s bluetooth modulmi ako to bolo u lacnejsich BMS.
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod marsal64 » pon dub 12, 2021 9:40 am

rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?

Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.
Uživatelský avatar
marsal64
 
Příspěvky: 1095
Registrován: sob čer 16, 2018 12:45 pm
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » pon dub 12, 2021 7:01 pm

marsal64 píše:
rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?

Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.

Diky za info, takze vsetky protokoly okrem CAN busu.
Potrebujem si najst najlacnejsiu potrebnu konfiguraciu lebo sa mi to 6x predrazi, ked potrebujem kupit 6ks :-)
Kupim 80A na skusku vyskladam jeden pack a uvidim co dalej.
Dakujem
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod marsal64 » pon dub 12, 2021 10:04 pm

Daly BMS má určitou řekněme vlastnost, na kterou mne upozorňoval Mikel (který sám nabízí jinou značku ;-) ): balancování se u Daly neděje při vybíjení (viz např. http://forum.mypower.cz/viewtopic.php?t ... 82#p146682 kde "0000" v okénku u "Balancování" znamená, že se nebalancuje momentálně žádný článek).
Uživatelský avatar
marsal64
 
Příspěvky: 1095
Registrován: sob čer 16, 2018 12:45 pm
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvekod rasto1 » stř dub 14, 2021 6:24 pm

marsal64 píše:
rasto1 píše:Co by si si objednal tentokrat a povazujes za nutnost, bluetooth, UART ci 485?

Už jsem psal: Bluetooth jsem napoprvé u Daly nerozchodil a nechal být, mělo by být ale řešitelné novým fw, viz odkaz ve vlákně výše. S Daly pracuji tak, že ji přes UART připojím k PC a provedu úvodní nastavení, zálohu konfiguračních parametrů, ověření, že vypíná (odpojím např. jeden drátek z baterie) a podobně. Pro běžný provoz ji mám připojenou přes RS-485 k PLC, takže v mé případě se využije UART (interface UART-UAB) a 485 (jen konektor s drátkem). Přitom kabel "UART-USB" nechávám povalovat u BMS, abych ho měl v případě potřeby hned pro připojení k PC k dispozici, pokud by bylo třeba.

Jinak samozřejmě, BMS má smysl právě pro jednotlivé packy baterií zvlášť. U Daly RS-485 zapojení umožňuje jednoduché připojení více packů na jedno interface, jak jsem popisoval výše, bez nějakého dodatečného hardware.

Prosim ta zapajas tie BMS paralelne cez USB porty na jednom pocitaci, alebo umoznuje ten "protokol" zapojit viacero zariadeni na jedno USB?
Pytam sa preto ci si mam kupit na notebook USB hub, lebo nemam taky ktory ma 6 USB vstupov :idea:
7425Wp-J 27ks, 4125Wp-Z 15ks - SUN275-60P; 3525Wp-J plot 15ks TSM-235PC05; Li-ion 30kWh CATL; 3x5048MK do 1f.
?
rasto1
 
Příspěvky: 855
Registrován: pon lis 11, 2019 2:48 pm

Re: Daly BMS

Příspěvekod marsal64 » ned črc 18, 2021 7:36 am

Zdrojový kód programu pro Foxtrot viz http://forum.mypower.cz/viewtopic.php?t ... 33#p150033
Uživatelský avatar
marsal64
 
Příspěvky: 1095
Registrován: sob čer 16, 2018 12:45 pm
Bydliště: Velké Popovice

Re: Daly BMS

Příspěvekod Marek_Kuřim » ned zář 18, 2022 5:28 pm

Ahoj všem uživatelům DALY Smart BMS.
Mám na LiFePo baterkách (48V/280Ah) tuhle BMS (verze 250A) a nějak se neumím vyznat v tom nastavení přes BT.
Poradíte někdo prosím?
Před poslední aktualizací té appky, byly ve spodní liště jen dvě ikony, "Device Status" a "Preference".
"Balancování se nastavovalo v Preferencích a několikrát jsem viděl, že ukazatel "Balance" je aktivní a systém balancuje.
IMG_1157_1.png

Nyní tam přibyla třetí ikona "Active Balance", ale nejde mi zapnout "Balance Switch" ani nastavit Blance Curent.
IMG_1159_1.png

IMG_1160_1.png


Od doby, kdy přibyla ikona "Active Balance", jsem systém neviděl balancovat.

Kde dělám chybu? Nebo nemáte někdo prosím popis těch parametrů?
Na webu jsem našel jen popisy staré verze, bez prostřední ikony...

Díky za jakoukoliv pomoc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Marek Svoboda
___________________________
Fyzikální zákony jdou velmi těžko obechcat, zvláště třeba ten Ohmův. Myslete na to, když se hrabete v elektrice.
oblíbená muzika: metal, folk, country
Uživatelský avatar
Marek_Kuřim
 
Příspěvky: 249
Registrován: čtv led 10, 2013 1:24 pm
Bydliště: Blansko

Re: Daly BMS

Příspěvekod rva » ned zář 18, 2022 6:10 pm

Taky mám jednu a to samé. Nebalancuje náhodou jen při dobíjení? Tedy když je proud menší než nula? Počkal bych na zítřek.
Jinak jsem tam narazil na drobnou nepříjemnost, že pokud mám mobil nastavený na češtinu, tak aplikace zobrazuje hodnoty s desetinnou čárkou, ale zadat čárka nejde. Jde pouze tečka, ale tu zase aplikace asi bere jako nepovolený znak a změnu parametru nezapíše. Řešením bylo změnit jazyk mobilu na anglický, zadat nové hodnoty a vrátit zpět češtinu.
V odkaze píší, že to aktivní balancování vyžaduje dokoupení dalšího hardware, takž enás by se to týkat nemělo https://diysolarforum.com/threads/daly-16s-100a-bms-active-balance-settings-unchangeable.47249/
_______________________________________________________________________
33 kWp, LiFePo4 32 kWh,
EPSolar 60 A/150 V ET6415N + 3x Isolar SM II (5 kW, 450 V, 80 A)
?
rva
 
Příspěvky: 2427
Registrován: úte dub 23, 2013 9:21 am

Re: Daly BMS

Příspěvekod Marek_Kuřim » ned zář 18, 2022 6:53 pm

Ha, málo jsem se ponořil do hledání... :comp: :wall:

Je tak, appka je aktualizovaná pro ovládání nejen samotné BMS, ale nově i jednoampérového aktivního balanceru:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... Bt0hb&mp=1

Totiž standardní (moje 250A) BMS umí balancovat jen 30mA a to nastavení zůstalo standardně v položce "Preferences".

Okno "Active Balance" slouží k ovládání aktivního balanceru, viz link
Marek Svoboda
___________________________
Fyzikální zákony jdou velmi těžko obechcat, zvláště třeba ten Ohmův. Myslete na to, když se hrabete v elektrice.
oblíbená muzika: metal, folk, country
Uživatelský avatar
Marek_Kuřim
 
Příspěvky: 249
Registrován: čtv led 10, 2013 1:24 pm
Bydliště: Blansko

PředchozíDalší

Zpět na Automatizace, měření, statistiky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Reputation System ©'