mypower.cz píše:Prijde mi to jako psuti nekterymi zdejsimi vytecniky zcela zbytecne za to ze se nekdo uklepne a misto kWh napise kW i kdyz z kontextu je cela vec zcela jasna. Ale proc si nerypnout, ze jo. Vzdyt to je nejlepsi a tim mnoho dosahneme. Lide budicek... uz je cas vstavat....
Mýliti se je lidské. Každý se může zmýlit, ale jen hlupák na své chybě trvá. Tohle fórum, díky zásahu admina z diskutujících ty hlupáky dělá. Když jej čte někdo s odstupem času, vypadá to jako by pisatelé příspěvků na svých chybách trvali. Je to dáno tím, že timeout možnosti editace příspěvku byl adminem zkrácen na půl hodiny, což je doba, za kterou se většinou nestihne provést korektura do správného stavu, pokud si chyby nevšimne pisatel ihned po zveřejnění příspěvku. Ale třeba je to adminův cíl a chce mít fórum plné chyb. Já bych se ale přimlouval za prodloužení možnosti editace alespoň na týden, což je podle mého mínění doba, za kterou si chyby může někdo všimnout a pisatele upozornit, když už si toho pisatel nevšimne sám. Časový limit jednoho týdne by mohl stačit i na ochranu, pro kterou byl tento limit zaváděn, aby pisatelé v návalu emocí po sobě nemazali celou svou stopu na fóru a fórum by se tím stávalo nepřehledným a špatně čitelným.
Pokud by se doba možnosti editace prodloužila, dostal by i karelkylian možnost upravit chybu ve svém příspěvku https://forum.mypower.cz/viewtopic.php?f=125&t=7097#p146570 a fórum by získalo na věrohodnosti a serióznosti.
Já osobně budu velmi rád, pokud mne na chyby, které jsem v mých příspěvcích přehlédnul, někdo z čitatelů upozorní a velmi rád je opravím, budu-li k tomu mít možnost a rozhodně to nebudu považovat za rýpání.