Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned dub 11, 2021 10:45 am
marsal64 píše:Člověče, nevím, jestli je to ono.
Je to přeci jen 264V a neděje se to pořád:
Mám to zapojeno i s Tvou pomocí takto: viewtopic.php?f=23&t=6004&p=142825#p140991
(nakonec hlavní vypínač 3P protože mi docvaklo, že bod rozdělení PE-N je až v rozvaděči).
Když ten "automatický přepínač sítí s prior. FVE" v rozvaděčí FVE přepnu na "bypass", napětí neroste
Budu pozorovat.
Už mne napadlo dát proti zemi nějaké velké odpory.
marsal64 píše:Tak, zatím dva problémy se Studery:
(a) výše popsaná situace, kdy se připojuje transfer relé podle SOC, ale vyhodí "Input voltage AC-In too low", relé se odpojí, znovu zkusí připojit a takto to cykluje v rytmu cca 10s.
(b) nedaří se mi omezit velikost nabíjecího proudu ze sítě do baterie, 1138 nastaveno nízko a do baterek jde 50A ...
Tak se těším na příští dny studování a laborování.
Ale kdyby někdo poradil, budu rád, přikládám stávající nastavení
milhaus píše:a) kontrola připojení ACin někde bude zrada , když ukazuje 260V a zárověn hlásí AC-in too low...
b) nabíjení řídíš centrálně přes BSP (6058-6059) a máš nastaveno 50A
marsal64 píše:Tak, už prchám, ale ještě nápad: L1 L2 a L3 přepínače u jednotlivých XTM jsem dával halabala, bez ohledu na pořadí připojovaných fází. Je to jedno nebo tam bude pes zakopaný? Tuším že třeba jo, vyzkouším až večer...
Že by toto řešil mimochodem parametr 1571?
LukasK píše:Nevím jak máš celou instalaci zapojenou- kde máš rozdělení TN-C na TN-S, jestli přepínač sítí přepíná N, jestli máš před XTM chránič atd...
Ale mrkni na parametry 1485 a 1486
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků