Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř srp 10, 2022 6:14 pm
To se mě nezdá. Podle mě se jen nastaví správně HW jumper a jede se bez dalšího nastavení. Já jsem měl souboj relátek a přetížení, když jsem měl špatné datové kabely. Naštěstí to XTM přečkaly bez újmy.reksohc píše:Po pripojení do systemu a na RCC som ich videl , nedal som tovarenske nastavenie, ktorým by sa mali synchronizovať ,nastal tanec relátok a súboj sínusoíd.
A co bylo rozbité?reksohc píše:Symbolických 100€, problém bol v dlhom hladaní chyby.
Ale nechcel som si podebatovať o tom ,chcel som stručný návod na spustenie dvoch XTH v paralelnom zapojení.
Tomanjan píše:Zdravím. Mám takový začítečnický dotaz. Mám 3 x XTM na jedné fázi. Když nastavuju jakékoliv hodnoty proudů tak je to prosím myšleno jak ? Myslím například když nastavím nabíjení baterie 50A tak to bude při 3P XTM 50A nebo 150A ?
Kobra23 píše:Tak jsem dnes ještě jednou udělal test a měnič na L2 nevydržel 3520W. Tenkrát poprvé to nevydržel L1, a ten jsem dnes zkoušel na 4200W a běžel úplně v pohodě. Tak nevím. Sundám je a nechám zkontrolovat ty kondenzátory.
beethowen píše:Nemáš povolenou equalizaci nebo tak něco? Jako může to jít o kousek výš, ale o 1V už je hodně.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků