Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 20, 2021 4:32 pm
JonasPP píše:Chalani,dneska skoro rano som bol čistiť panele od snehu,bolo zhruba 4cm za noc napadane. Dobre to nič,o to nejde,ale zavčas rana som si to nevšimol,až teraz,jak som bol pozrieť,ako maka elektrareň. Normalne vrchneho pol cm snehu ma hnedasty odtieň. Najskôr pozeram,že čo za bordel zas palili susedia,ale bolo to všade,iba pod stromom nie. Mate aj vy taky brudny sneh,ovšem ak mate dajaky sneh. Ale čo to bude,zasa saharsky piesok,alebo dajaky priemyselny bordel vo vzduchu,čo sa počas noci prehnal ponad nas.
JonasPP píše:Chalani,dneska skoro rano som bol čistiť panele od snehu,bolo zhruba 4cm za noc napadane. Dobre to nič,o to nejde,ale zavčas rana som si to nevšimol,až teraz,jak som bol pozrieť,ako maka elektrareň. Normalne vrchneho pol cm snehu ma hnedasty odtieň. Najskôr pozeram,že čo za bordel zas palili susedia,ale bolo to všade,iba pod stromom nie. Mate aj vy taky brudny sneh,ovšem ak mate dajaky sneh. Ale čo to bude,zasa saharsky piesok,alebo dajaky priemyselny bordel vo vzduchu,čo sa počas noci prehnal ponad nas.
a stálo to za to?? v týhle době temna?? já mám na panelech cca 15cm,dneska jsem srazil spodní řadu až příjde slunce zbytek sjede sám.kvako1 píše:ja taky čistil. vratil jsem se po tydnu. dva dny vykon nula.. jdu kouknot co se děje a na panelech cca 1-2cm ledu a na tom vrstva cca 5cm sněhu.
v nedělu pršelo a hned to mrzlo a večer na to jseště nasněžilo.
vubec to nešlo dolu musel jsem to postříkat hadicí s tepou vodou. pak to povolilo pak oškrábat. cca 4 hodky práce...
pokud bych to nesundal tak podle předpovědí by to tam bylo ještě 14 dnu minimalně.
mobilik píše:A ja to neriešim a dokonca teraz nabijam baterky na maximum z DS, kvôli predpovedí vetra 80km/hod...
Panely majú slúžiť mne. Nechcem byť ich otrokom...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník