Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 11:43 am
Martin P píše:Dobrý den.
Potvrzuji to samé. Ze 7,7 kWp mi momentálně leze 350W. Venku je temno pomalu na svícení, na obloze jsou světložroutske mraky a prší.
Plnépřeji a jsem s pozdravem. Martin P.
dumi píše:Nevim jak vy, ale ja uz jedu nekolik dni v bypassu a TC na ohrev vody jede z DS. je to bidabaterky temer vybite) a touzebne ocekavam slunicko
Vitek píše:dumi píše:Nevim jak vy, ale ja uz jedu nekolik dni v bypassu a TC na ohrev vody jede z DS. je to bidabaterky temer vybite) a touzebne ocekavam slunicko
mě se zatím horko těžko daří držet barák při živote. ale topím dřevem a tuv ohřev bud z fve nebo kombi z kotle, záleží co je k sipozici . taky mám 200 l bojler oplácanej 20 cm poystyrenu, ten už tolik nechladne.
Topím večer trochu polínek v baráku 22 až 23 stupnů...
domácnost omezena zatím není, žena dělá vše co obvykle. zbývá 60 % SOC připravuju se pomalu na to že když dnes bude hnusně budu muset asi dobít baterii, ale uvidíme.
slunko by pomohlo každému. jinak u mě jsem naposledy dobíjel ze sítě baterky 7.2.
mám ale pár nutných spotřebičů na 3F - cirkulárka a sračkočerpadlo do tlakový kanaldy a domácí vodárnu ostatní valí z FVE....
diablo007 píše:Cirgularku sem vyměnil za motorovou pilu na 230v pokud jsi sám tak ta cirgule není o tolik rychlejší pokud máš podavače je to už větší rozdíl
Jinka domácí vodárna byla kdysy 380v dnes mám čerpadlo na 230 taktéž. Sak jak to bude věkem odcházet už to nahradíš taky na 230 ne?
hurvayz píše:No jo Vítku ale Tvá žena si mě stěžovala, že jí to při kahanu už moc nebaví
diablo007 píše:Vitek píše:dumi píše:Nevim jak vy, ale ja uz jedu nekolik dni v bypassu a TC na ohrev vody jede z DS. je to bidabaterky temer vybite) a touzebne ocekavam slunicko
mě se zatím horko těžko daří držet barák při živote. ale topím dřevem a tuv ohřev bud z fve nebo kombi z kotle, záleží co je k sipozici . taky mám 200 l bojler oplácanej 20 cm poystyrenu, ten už tolik nechladne.
Topím večer trochu polínek v baráku 22 až 23 stupnů...
domácnost omezena zatím není, žena dělá vše co obvykle. zbývá 60 % SOC připravuju se pomalu na to že když dnes bude hnusně budu muset asi dobít baterii, ale uvidíme.
slunko by pomohlo každému. jinak u mě jsem naposledy dobíjel ze sítě baterky 7.2.
mám ale pár nutných spotřebičů na 3F - cirkulárka a sračkočerpadlo do tlakový kanaldy a domácí vodárnu ostatní valí z FVE....
Cirgularku sem vyměnil za motorovou pilu na 230v pokud jsi sám tak ta cirgule není o tolik rychlejší pokud máš podavače je to už větší rozdíl
Jinka domácí vodárna byla kdysy 380v dnes mám čerpadlo na 230 taktéž. Sak jak to bude věkem odcházet už to nahradíš taky na 230 ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků