BMS pre vysavac Dyson V6
Souhrn tématu
Uživatelé diskutují o problémech s originálním BMS u baterií do ručních vysavačů Dyson V6, které nevyvažují články a často vedou k selhání baterie. Hledají BMS, která by sledovala každý článek zvlášť, dokázala balancovat a zároveň se vešla do původního pouzdra. Sdílejí zkušenosti s dostupnými BMS z Aliexpressu, které však nejsou ideální, a žádají o tipy na vhodné řešení pro lepší životnost baterie.
- betmen
- Reputace:185
- Lokalita: nedaleko od Trencina
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 2080 + 7320
- Kapacita baterie [kWh]: 20
- Chci/Mám dotaci: NE
BMS pre vysavac Dyson V6
pani, mate niekto skusenost s prestavbou baterie, pre rucne vysavace Dyson?
tie ich baterie ma uz vytacaju...
jedna sa o 6s zapojenie lion 18650 clankov, origo bms nebalancuje, sleduje 2 clanky v serii a ked nastane rozbalancovanie tusim o 100mV, tak sa blokne a je suca do smeti.
uz mam takto 3 bateriu co to spravila (jedna bola nahrada). tieto BMS sa daju zohnat na aliexpresse, ale tiez stoja za dve veci, kedze sleduju 2s zapojenie a nebalancuje.
no a to dolezite, dako sa mi nedarí najst BMS, ktora by sa zmestila do povodneho puzdra, sledovala by kazdy clanok a zaroven dokazala aj balancovat.
mate niekto daky tip, co by sa tam dalo pouzit?
dik za kazdu radu.
tie ich baterie ma uz vytacaju...
jedna sa o 6s zapojenie lion 18650 clankov, origo bms nebalancuje, sleduje 2 clanky v serii a ked nastane rozbalancovanie tusim o 100mV, tak sa blokne a je suca do smeti.
uz mam takto 3 bateriu co to spravila (jedna bola nahrada). tieto BMS sa daju zohnat na aliexpresse, ale tiez stoja za dve veci, kedze sleduju 2s zapojenie a nebalancuje.
no a to dolezite, dako sa mi nedarí najst BMS, ktora by sa zmestila do povodneho puzdra, sledovala by kazdy clanok a zaroven dokazala aj balancovat.
mate niekto daky tip, co by sa tam dalo pouzit?
dik za kazdu radu.
stacionárny dom :
2kWp - Siton210, 2x 100L Drazice
7,3kWp (JV - 3,7kWp, J - 1,2kWp, SZ - 2,4kWp) - Must PV1800 VHM 5548, Calb - 2ks 16 x 180Ah
pojazdný dom:
120Wp + 12V, 200Ah LiFePo
prenosná elektráreň:
homemade skladaci 2x60Wp + 12V, 60Ah LiFePo + 75Ah olovo
2kWp - Siton210, 2x 100L Drazice
7,3kWp (JV - 3,7kWp, J - 1,2kWp, SZ - 2,4kWp) - Must PV1800 VHM 5548, Calb - 2ks 16 x 180Ah
pojazdný dom:
120Wp + 12V, 200Ah LiFePo
prenosná elektráreň:
homemade skladaci 2x60Wp + 12V, 60Ah LiFePo + 75Ah olovo