Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Souhrn tématu
Uživatel hledá zkušenosti a rady ohledně připojení a komunikace s jednotkou Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, zejména s regulací RD5. Má problém s nalezením IP adresy a připojením přes router či přímo. Diskuze obsahuje tipy na možné chyby v napájení přes RJ45 a doporučení, jak jednotku správně nastavit bez ovladače či dotykového panelu.
- ojkos
- Reputace:0
Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Dobrý den,
chtěl jsem poprosit zdejší osazenstvo , zda někdo nemá zkušenost s Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5...hlavně tedy s regulací RD5. Ideálně postup jak se s jednotkou spojit. Mám pouze jednotku..zatím na stole v dílně, připojené napájení a když zkouším napřímo nebo i skrze router spojit se s rekuperaci na její Ip nedaří se mi to. Jednoduše nevidím její IP/mac. Není tam nějaký chyták?
Jednotka se , když je zapnutá jednou za čas roztočí na max a pak je zas klid. Ovladač nebo touch nemám.
Díky za každé nasměrování radu..
O.
chtěl jsem poprosit zdejší osazenstvo , zda někdo nemá zkušenost s Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5...hlavně tedy s regulací RD5. Ideálně postup jak se s jednotkou spojit. Mám pouze jednotku..zatím na stole v dílně, připojené napájení a když zkouším napřímo nebo i skrze router spojit se s rekuperaci na její Ip nedaří se mi to. Jednoduše nevidím její IP/mac. Není tam nějaký chyták?
Jednotka se , když je zapnutá jednou za čas roztočí na max a pak je zas klid. Ovladač nebo touch nemám.
O.
- gupa
- Reputace:171
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Re: Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Píšou že nesmí být na rj45 napájení. Není to napájení tedy přítomno přes jiný přípoj např. z AP nebo převodníku, nebo i jiného převodníku který se stará o jeden z roznosů signálu? https://www.luftuj.cz/gallery/downloads/1164.pdf
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.czAť ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
- Mogul
- Reputace:62
- Lokalita: Litoměřice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 19640
- Kapacita baterie [kWh]: 48k
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Hele... já si myslím, že když přestřihneš ten červený, tak to možná přestane blikat....ojkos píše: čtv dub 02, 2026 9:11 pmDobrý den,
O.