Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Souhrn tématu
Uživatel hledá zkušenosti a rady ohledně komunikace s Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, zejména s regulací RD5. Má jednotku bez ovladače a nedaří se mu ji přes IP adresu najít ani připojit přes router. Diskuze nabízí tipy na správné připojení, možné chyby s napájením přes RJ45 a zkušenosti s webovým rozhraním a ovladačem.
- ojkos
- Reputace:0
Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Dobrý den,
chtěl jsem poprosit zdejší osazenstvo , zda někdo nemá zkušenost s Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5...hlavně tedy s regulací RD5. Ideálně postup jak se s jednotkou spojit. Mám pouze jednotku..zatím na stole v dílně, připojené napájení a když zkouším napřímo nebo i skrze router spojit se s rekuperaci na její Ip nedaří se mi to. Jednoduše nevidím její IP/mac. Není tam nějaký chyták?
Jednotka se , když je zapnutá jednou za čas roztočí na max a pak je zas klid. Ovladač nebo touch nemám.
Díky za každé nasměrování radu..
O.
chtěl jsem poprosit zdejší osazenstvo , zda někdo nemá zkušenost s Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5...hlavně tedy s regulací RD5. Ideálně postup jak se s jednotkou spojit. Mám pouze jednotku..zatím na stole v dílně, připojené napájení a když zkouším napřímo nebo i skrze router spojit se s rekuperaci na její Ip nedaří se mi to. Jednoduše nevidím její IP/mac. Není tam nějaký chyták?
Jednotka se , když je zapnutá jednou za čas roztočí na max a pak je zas klid. Ovladač nebo touch nemám.
O.
- gupa
- Reputace:171
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Re: Atrea DUPLEX 380 ECV5.RD5, rada ohledně komunikace
Píšou že nesmí být na rj45 napájení. Není to napájení tedy přítomno přes jiný přípoj např. z AP nebo převodníku, nebo i jiného převodníku který se stará o jeden z roznosů signálu? https://www.luftuj.cz/gallery/downloads/1164.pdf
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.czAť ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
- Mogul
- Reputace:62
- Lokalita: Litoměřice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 19640
- Kapacita baterie [kWh]: 48k
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Hele... já si myslím, že když přestřihneš ten červený, tak to možná přestane blikat....ojkos píše: čtv dub 02, 2026 9:11 pmDobrý den,
O.
- Ghost86
- Reputace:3
- Lokalita: SK - Kysuce
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Ja ju mam, ale mam k nej aj ovladac https://eshop.klimak.sk/eshop/ovladac-a ... -775.xhtml a funguje mi webserver aj na dialku.
Neviem ako by som ti pomohol, ale mozem dat dole kryt ako je to zapojene cele. Kludne napis.
Neviem ako by som ti pomohol, ale mozem dat dole kryt ako je to zapojene cele. Kludne napis.