Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 4:42 am
já bych řek že je tam těch chyb více při pohledu na trakčí články jsem jich napočítal 12 po 2V tedy 24v a tvrdí ,že systém má 48mrDragon píše:nemal penize o jo, ja tipuju 1,25 mega .
akumulátorové baterie Hoppecke OPsZ 2V 1143Ah celkem 24ks (AC 48V) celková kapacita 1200Ah
opravte si to , http://shop.mypower.cz/hoppecke-8-opzs- ... UHr4VcXH_U
jsou jine hodnoty v Ah by nevadilo
ale že na nih mate 48V v AC (střídave) je na me trochu moc.
i když je mi jasne že članek psal nekdo z kancelaře, ja v minule praci musel vysvetlovat že chci napsat do 1000 volt
jako 1000 V koukala na mě, a nevedela jake male v , ne, male w ne, velke W taky ne.
MilanK píše:... se jedná podle všeho o diesel motor ale ty mají malé tepelné ztráty ... .
MilanK píše:Ano Dieslové motory mají malé tepelné ztráty špatně se zahřívají. Benzínové jsou na tom o dost líp.
O tom systému jsem již uvažoval dávno. Benzínový motor upraven pro provoz na zemní plyn ohřev vody pro topení a užitkovou vodu a výrobu el.energie. Neoplatí se mi to i když si to vyrobím sám motor např felicie 1.4 spotřeba bude strašná. Levněji to vychází stále od distributora.
goodbie píše:MilanK píše:Ano Dieslové motory mají malé tepelné ztráty špatně se zahřívají. Benzínové jsou na tom o dost líp.
O tom systému jsem již uvažoval dávno. Benzínový motor upraven pro provoz na zemní plyn ohřev vody pro topení a užitkovou vodu a výrobu el.energie. Neoplatí se mi to i když si to vyrobím sám motor např felicie 1.4 spotřeba bude strašná. Levněji to vychází stále od distributora.
ale kogenerátor z motoru 781 tedy favorit či felicie se dělal ale nevím spotřebu vím ,že to existuje
MilanK píše:goodbie píše:MilanK píše:Ano Dieslové motory mají malé tepelné ztráty špatně se zahřívají. Benzínové jsou na tom o dost líp.
ale kogenerátor z motoru 781 tedy favorit či felicie se dělal ale nevím spotřebu vím ,že to existuje
Ano teď se dělá tuším za nějakých 100tis.
gupa píše:S tebou mě baví svět, nastavte si čas na 22:02 . To dřevo sekal asi jen na vaření.
http://www.livestream.com/czechonline/v ... 47efd36f53
Lui píše:Ahoj.
... ako to je s tými baterkami,lebo na obrázku je len 24V bateriové pole,a v popise je napísané 48V....
joseff píše:nepocitej baterky, ale propojky
to my bylo hned divný když jsem spočítal články a napočítat 12článků tedy 24Vjoseff píše:aha, ja jsem myslel, ze je kazda baterka 2 x 2 V, kdyz tam jsou 2 propojky na jedne baterce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník