Elektricka / hybridni auta
Elektromobily, hybridy, elektrokola, elektroskůtry, řešení pro karavany, obytné přívěsy, maringotky, obytné automobily, mobilní domy.
-
- Lokalita: okolí Mělníka
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 13000
- Kapacita baterie [kWh]: 15
Re: Elektricka / hybridni auta
zeleny zvonace ne ale bezne nosim pracovni kalhoty se pstrosem i mezi lidi Jestli sedim v golfu, skodovnce nebo tesle mi prijde uplne stejny.
Co mi teda vyrazilo dech bylo v lete v noci v audi. Byli jsme teda trosku pod vlivem a jen tam sedeli ale priapdal jsme si jak v letadle. Miliony tlacitek, svetylek. To se mi libilo kdyz jsme byl dite a meli jsme 120ku. Ted mi to prislo az nevkusny
Co mi teda vyrazilo dech bylo v lete v noci v audi. Byli jsme teda trosku pod vlivem a jen tam sedeli ale priapdal jsme si jak v letadle. Miliony tlacitek, svetylek. To se mi libilo kdyz jsme byl dite a meli jsme 120ku. Ted mi to prislo az nevkusny
-
- Lokalita: Východně od 3nce
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 14kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 44kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Elektricka / hybridni auta
Nejen číňani, třeba i Mercedes:
https://fdrive.cz/galerie/mercedes-benz ... anek-10071
Má to nějaké mušky, třeba neumí jedna strana angličtinu a druhá češtinu, s hlasovou asistentkou je také zábava.
7,5kWp JV, 3,75kWp JZ, 2 x Victron MP II 5kVA, 3 x SmartSolar 150/70, Smartshunt, Cerbo, 16x280Ah + 16X300Ah + 16x300Ah LiFePO4 + 3xJK BMS.
K levné elektřině se dostaneme jen vytrvalou prací a svým kapitálem. Vladimír List, Elektrisace Československa 1934
K levné elektřině se dostaneme jen vytrvalou prací a svým kapitálem. Vladimír List, Elektrisace Československa 1934
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
ostrovní nebo hybridní elektrárna na dobíjení auta
od MartinX » » v Elektroporadna
ostrovní nebo hybridní elektrárna na dobíjení auta
- 27 Odpovědi
- 5278 Zobrazení