Predam 3x multiplus
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 0
Predam 3x multiplus
predam cca 5 rocne( uz neni nan zaruka) multiplusy 100% spokojnost. momentalne fungovanie v 3F zapojeni dovod predaja je prechod na vaccie Cena 3500E pri rychlom jednani 500E dole (predavam iba spolu) som z NM viem priviest NM-ZA-PP
-
- Reputace: 944
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Predam 3x multiplus
Měl bych možná zájem, ale za nějakou rozumnou cenu. Za tyhle prachy můžu mít nový kusy, třeba zde: https://www.kvelektro.cz/dc-ac-hybridni ... 0-p1770873 a těch 5 let záruka proti sázce do loterie, jak dlouho ještě vydrží, je podle mě rozdíl.
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
- Reputace: 10
- Lokalita: Slovensko, TR
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 15kwp
- Kapacita baterie [kWh]: 90kWh LiFe
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
nepredajné tu na fóre za tú cenu
-
Kludne nikoho nenutim .. len toto. je Multipluts s poriadnim trafom a elektronikou ktora vazi myslim ze 19 Kg ak sa pletiem opravte ma. ... a. ten. multi II je podstatne. lahsia a aj lacnejsia len tak pre. zvedavost aka by bola. rozumna. cena ?kodl69 píše:Měl bych možná zájem, ale za nějakou rozumnou cenu. Za tyhle prachy můžu mít nový kusy, třeba zde: https://www.kvelektro.cz/dc-ac-hybridni ... 0-p1770873 a těch 5 let záruka proti sázce do loterie, jak dlouho ještě vydrží, je podle mě rozdíl.
-
- Reputace: 11
Planovana zivotnost techto menicu je 8 let.Muzou behat i dele ale z toho se da lehce odvodit rozumna cena.
-
- Reputace: 319
Zdravím,
obecně v měničích Victron se mění pouze kondenzátory - elyty. Měniče Victron mají dobře řešenou ochranu proti
přehřátí. Odhadoval bych životnost cca 20 roků s výměnou kondenzátorů. Prodávajícímu bych doporučil aby
na svoje měniče Victron dal vlastní záruku 3 až 5 roků. Podařilo se mně koupit na analýzu za velmi malou cenu vadné
desky z různých značek měničů vyrobených v Asii .Ale nikdy se mně nepodařilo koupit nějaké vadné měniče od Victron i když jsem po vadných měničích od této značky také pátral. Ale i měniče Victron se dělají v zahraničí, asi v Indii ale prodejce hlídá kontrolami výroby kvalitu své značky.
obecně v měničích Victron se mění pouze kondenzátory - elyty. Měniče Victron mají dobře řešenou ochranu proti
přehřátí. Odhadoval bych životnost cca 20 roků s výměnou kondenzátorů. Prodávajícímu bych doporučil aby
na svoje měniče Victron dal vlastní záruku 3 až 5 roků. Podařilo se mně koupit na analýzu za velmi malou cenu vadné
desky z různých značek měničů vyrobených v Asii .Ale nikdy se mně nepodařilo koupit nějaké vadné měniče od Victron i když jsem po vadných měničích od této značky také pátral. Ale i měniče Victron se dělají v zahraničí, asi v Indii ale prodejce hlídá kontrolami výroby kvalitu své značky.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
-
- Reputace: 154
- Lokalita: poblíž Hodonína
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 7200
- Kapacita baterie [kWh]: 9
Které kondenzátory se mění ve Victronech ?, To jsem neslyšel.kyocera píše:Zdravím,
5,4 kWp JJZ 4deg,1,8kWp JV 24deg, do 13.8.2022 bylo 3,6 kWp, MPII 5k, Victron MPPT 250/85-TR, aku 9,45 kWh Lion 15S, BMS 200A, Smart Shunt 500A.
k 28.9.2024 11500kWh
k 28.9.2024 11500kWh
-
---Predane---
ale tiez by ma zaujimalo ktore kondiky sa menia ? za "maticnou" doskou su dva trafa a medzi nimi su kondiky ??
ale tiez by ma zaujimalo ktore kondiky sa menia ? za "maticnou" doskou su dva trafa a medzi nimi su kondiky ??
-
- Reputace: 319
Zdravím,
v každém měniči jsou nějaké větší elektrolytické kondenzátory označované ve schématu zapojení jako low ESR.
Ty jsou namáhané během provozu a roky dojde ke zhoršení parametrů.
Elyty podle výrobce mají uvedenou nějakou životnost. Měnil jsem i elyty v satelitním přijímači po 5ti letech nebo PC
po 10 letech. Pokud koupím někdy nový spínaný zdroj z číny, tak ihned měním elyty i novém čínském zdroji za
kvalitní, značkové.
v každém měniči jsou nějaké větší elektrolytické kondenzátory označované ve schématu zapojení jako low ESR.
Ty jsou namáhané během provozu a roky dojde ke zhoršení parametrů.
Elyty podle výrobce mají uvedenou nějakou životnost. Měnil jsem i elyty v satelitním přijímači po 5ti letech nebo PC
po 10 letech. Pokud koupím někdy nový spínaný zdroj z číny, tak ihned měním elyty i novém čínském zdroji za
kvalitní, značkové.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------