Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned dub 11, 2021 11:45 am
ota píše:Ja vám moc držím palce ale na jakých dodacích podmínkách jste se s dodavatelem dohodli?
luky píše:FCC píše o 0,27€/Wp, To je přes 8Kč/Wp s DPH.
Já se chystám koupit jeden panel na auto tady: https://www.elektrocentraly.cz/polykrystal/solarni-panel-byd-270wp-poly-stribrny-ram/ a vychází to pod 8Kč/Wp. Tak pak můžu říct, jestli to jde za ty peníze koupit. Pikantní je, že je to méně, než na kolik si admin cení (staré) Jinko soláry.
jmachi88 píše:Až dnes jsem dostal odpověď, která to KONEČNĚ vyjasnila.
Za paletu do ČR chce 800 USD, tím pádem veškeré naděje na lepší nákup končí.
Takže co byla druhá nejlepší varianta?
jmachi88 píše:Hromadná objednávka se bude špatně dělat. Mail mi napsalo asi 5 lidí a každý chtěl jiné panely.![]()
Bud se domluvíme na nějakém smysluplném jednotném, nebo si objedná každý sám. Jinak na tom nic hromadného není.
Pro někoho je důležitý výkon panelů (preferuje 400wp) a pro někoho je důležitý rozměr panelů (cca 1600x100).
Pak někdo chce poly a někdo mono... já vzhledem k instalčnímu prostoru a neoptimálnímu položení(půlka bude na vodorovné střeše) preferuji POLY v rozměru 1600x1000...a to jsou myslím maximálně 280-300Wp..a ty zas nikdo nechce
FRSO píše:Taky bych se na to vy...l, ať si koupí každý sám, však není problém koupit u nás se zárukou paletu 30ks panelů VSUN, nebo Amerisolar 285 Wp kus za cca 2400 i s daní. Ale to je asi pro někoho ještě hodně drahé
jmachi88 píše:Hromadná objednávka se bude špatně dělat. Mail mi napsalo asi 5 lidí a každý chtěl jiné panely.![]()
Bud se domluvíme na nějakém smysluplném jednotném, nebo si objedná každý sám. Jinak na tom nic hromadného není.
Pro někoho je důležitý výkon panelů (preferuje 400wp) a pro někoho je důležitý rozměr panelů (cca 1600x100).
Pak někdo chce poly a někdo mono... já vzhledem k instalčnímu prostoru a neoptimálnímu položení(půlka bude na vodorovné střeše) preferuji POLY v rozměru 1600x1000...a to jsou myslím maximálně 280-300Wp..a ty zas nikdo nechce
Dagus píše:jmachi88 píše:Hromadná objednávka se bude špatně dělat. Mail mi napsalo asi 5 lidí a každý chtěl jiné panely.![]()
Ja přesně tohle chci, ale koupím v cz aeg 280tky za 2.4kKč. Kdyby jsi chtěl tyhle a domlouval větší množství, tak bych se přidal.
Zpět na Hromadný nákup - dohoda
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků