Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 03, 2023 6:16 pm
sindyk píše:Může a nemůže.
Pokud chci míchat energii z panelů a ze sítě na výstupu a baterie mít jen jako zálohu (nebo jet bez baterií), tak může a jen King a PIP MK/MKX to řeší (ale neumí jet bez baterií).
Já jedu na SBU režim, to umí všechny Axperty a další. Když panely nedávají a baterky se vybijí, přepne se na bypass ze sítě a baterka čeká na východ Slunce. Jakmile se trochu nabije baterka, odpojí se síť a jede se zas výhradně na baterie a panely. To přetoky nedělá.
Lukinon píše:Sindyk díky to jsem potřeboval vědět. Tady pořád něco čtu oči mě s toho bolí, ale toto se nedozvím. Co umí navíc max proti klasickým axpertum? Přemýšlím jestli axpert nebo Revo. Asi určitě 5kw/48v a trakční olovo. Mám přístup k novým panelům canadian 450wp za 3800kč tak toho chci využít.
Eman jak dlouho jedeš Bel a jaký máš bojler? Já okce 250l se spirálou 2,2kw a ve čtyřech teď úplně ostrovně
Lukinon píše:Díky dneska jsem se dozvěděl víc než za týden čtení po večerech
Lukinon píše:Sindyk díky to jsem potřeboval vědět. Tady pořád něco čtu oči mě s toho bolí, ale toto se nedozvím. Co umí navíc max proti klasickým axpertum? Přemýšlím jestli axpert nebo Revo. Asi určitě 5kw/48v a trakční olovo. Mám přístup k novým panelům canadian 450wp za 3800kč tak toho chci využít.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], DataForSeo [Bot] a 2 návštevníků