Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv led 26, 2023 11:57 pm
mypower.cz píše:Zdravím uživatele Mira80, přišla mi zpráva, že služba imagevenue.com má nějaký problém s nějakým virem. Já jsem na linuxu, problém mě to nedělá, ale hlásili mi uživatelé s windows, že jim to detekuje nějaký virus. Tak jsem vám to tedy přeuložil jako přílohu příspěvku. Zkuste se tedy pokud možno vyhnout službě imagevenue.com, použít jinou službu na sdílení obrázků, nebo obrázek jednoduše přiložit jako přílohu. Při vkládání příspěvku je pod polem pro vložení příspěvku záložka Příloha. Díky
Mira80 píše:Prosim, zprovoznil jsem dnes microlog, zatim pouze na stole a potreboval bych vysvetlit od zkusenejsich jednu vec,
Pokud nastavim analogove vstupy na mereni proudu a napeti, jak potom microlog ve statistice, ktera je tady na webu, urcuje vykony (jakozto soucin napeti a proudu). nikde jsem nenasel nastaveni, ktere by rikalo, ktere dva analogove vstupy se maji nasobit pro ziskani vykonu
Diky.
mypower.cz píše:Mira80 píše:Prosim, zprovoznil jsem dnes microlog, zatim pouze na stole a potreboval bych vysvetlit od zkusenejsich jednu vec,
Pokud nastavim analogove vstupy na mereni proudu a napeti, jak potom microlog ve statistice, ktera je tady na webu, urcuje vykony (jakozto soucin napeti a proudu). nikde jsem nenasel nastaveni, ktere by rikalo, ktere dva analogove vstupy se maji nasobit pro ziskani vykonu
Diky.
Zdravim, statistiky a grafy tady na webu nastavuji zatim ja manualne po dohode. Idealni cas je takovy, kdy je uz mereni tak nejak vystabilizovano, je rozhodnuto na kterem pinu co bude a uz se toho optimalne moc menit nebude.
lwq píše:Pekna prace +1 - jen bych doporucuji kolem chladice menice nedavat zadne vodice/kabely a naopak pridelat vetraci mrizky a vetracky, idealne spinane teplotou chladice ...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků