Ale život je krátký a FVE je třeba přece udělat ještě jednu, pro domácí používání! Když už jsem se to na poustevně trochu naučil... Jsou ale dluhy kvůli poustevně, tak ta druhá, domácí FVE půjde pomalu. Ale první věc už mám - háky na střechu od kapitána

Doma plánuji narozdíl od poustevny používat dost z-wave. Mám ho celkem osahaný s Home Asistentem.
A tak zase budu prosit fórum o pomoc s nějakými začátečnickými dotazy - jako tento:
Pořídil jsem Qubino 3 fázový měřič (https://smarterhome.sk/en/consumption-m ... 1-452.html) a hned narazil na problém, že nevím, jak ho zapojit do rozvaděče

Jednak jsem zjistil, že v rozvaděči není hlavní třífázový vypínač/jistič (?!, tři fáze jdou rovnou na lištu L1, L2, L3, třífázový jistič obrázku je na 3f zásuvku) a pokud rozumím správně, je to celé zapojeno jako TNC-S (rozdělovací bod nahoře v rozvaděči).
Takže to znamená, že to, co v návodu Qubino označuje jako "N" bude můj PEN vodič před bodem rozdělení a "N" za Qubinem přivedu k bodu rozdělení nahoře v rozvaděči?? A před Qubino ještě onen třífázový vypínač nebo rovnou jistič, který tam - pokud soudím správně - by měl být?
Nebo z povahy otázek vyplývá, že bych měl raději pozvat kodla