Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 04, 2021 3:42 pm
vlkazajac píše:Hygienik by vysvetlil, prečo sa týmto materiálom nesmú hnojiť plodiny. Kytičky možno áno.
Durgroda píše:Tak mi jsme svetovy, kdyz k nam zabloudi turista tak se dostane ke kadibudce taky. A jestli si dal dnesni turistak co sebprodava tak skonci v kadibudce taky. Toaletni papir mame standardne min 2 role nechany celorocne v kadibudce. Krasne mirne navlhnou a kam se hrave 6vrstvej papir. Takze semtam vapno ano.
Naposled k nam zabloudili dve slecny, ktere nez zjistili ze je kus dal po ceste chalupa, tak se opalovali nahaty na louce a ja s tchanem sme meli krasnej vyhled. No chudinky spaleny prisli, ukazali jsme jim nejrychlejsi cestu do nejblizsi vesnice, pesky cca 30minut pokud nezabloudily.
Letos se mi stala ale i nemila vec, obedvam, jako vzdy otevrene dvere a najednou koukam v chalupe cizi chlap, tak jsem vystartoval, vypoklonkoval ho ven a on Prazak ze se jen kochá, no a jeho manželka si prošla dveřma až do stodoly.... Tak jsem jim sdelil ze jsou na soukromem pozemku, a ze do ciziho domu se opravdu nechodi. Nastvane odesli. Jak ja litoval ze nemame vlčáka, mohl jsem jim zmerit cestu do vesnice, myslim ze by to dali prazaci pod 5 minut.
Samota je krasna vec.
youda píše:Kdepak chemie, nejlepší je kadibudka nad rybníčkem. Po takovém krmení kapři nabírají váhu jako divočáci.
Není-li rybníček, hlasuju pro výše zmíněné vápno. Jednou za pár let trůn přemístit a na původní místo zasadit jabloň.
Nevím, proč se z bobků furt dělá radioaktivní odpad. Jeleni to taky trousí po lese a jak to pomáhá borůvkám, že?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků