Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 8:46 am
Durgroda píše:Omlouvám se všem za uvedení v omyl, opravdu se jedná o 274Wh za den. Jsem amatér.
Dnes to vidím se sluníčkem bídně. Od 6ti prší a je pod mrakem.
Durgroda píše:Tak zjišťuju že epsolar ukazuje divně kapacitu baterie. Pokud ukazuje procenta z nastavenych 20%, tak to tak nejak sedi dnes mam 44% z 220Ah (1100Ahx0.2). Dle napětí to tak nejak sedí. Panely na střeše jsou pod snehem, tak aspon ze nejak jedou panely ve štítu.
Durgroda píše:To BMV 700 nevypadá špatně.
Baterky jsou krasne našťouchany, v nedeli tam nateklo 1.5kWh a baterka mela krasnych 26.4V. Zatím system funguje parádně, tesim se na léto. Agregát odpočíval celou zimu.
Durgroda píše:Tak zjišťuju že epsolar ukazuje divně kapacitu baterie. Pokud ukazuje procenta z nastavenych 20%, tak to tak nejak sedi dnes mam 44% z 220Ah (1100Ahx0.2). Dle napětí to tak nejak sedí. Panely na střeše jsou pod snehem, tak aspon ze nejak jedou panely ve štítu.
Jestli jsem správně pochopil, tak aku z VZV jsi počítal ojeté (repas) a LiFe počítáš nové? Proč ne také repas? Nemýlí-li mne paměť, tak se zde prodával článek 300Ah za cenu mírně nad 3 litry.Durgroda píše:........... Pokud budu uvazovat o lifepo4 nebo liion tak to by muselo byt minimalne 400Ah a tam at pocitam jak pocitam tak jsem s bižuterii na 100tis jen to hvizdne. .......
Uživatelé procházející toto fórum: antoni_sk, Applebot [Bot], CC [Bot], haryk, jumajazu, pakosek98 a 2 návštevníků