Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř srp 10, 2022 6:22 am
Wulfgar píše:Díky, ten vystup s raspbery a grafanou vypadá zajímavě. No uvidíme jak to bude složité zprovoznit. To bude práce asi na dlouhé zimní večery. Tor raspbery komunikuje právě přes ten wifi modul? nebo ten je zbytečný? a s raspbery měnič bude komunikovat po drátu a pak nějak dál?
Ten axpert ze Španělska nezní spatně. S google překladačem jsem byl schopny se proklikat v objednávce až k místu kde mě to oznámilo že do ČR to nejde poslat. jde to nějak pořešit? No a pak je tu otázka reklamace. zda není lepší vzít ten MUST z čr.
Pawel píše:Souhlas bral jsem dva kusy.
bokser01 píše:Já mám tedy MUST 3kw ale mohu doporučit všemi deseti. Mám ho taky od zmiňovaného eshopu. Maká jak má krásně chladí vydařená mašinka. Mám tedy 3kw ale vím že jsem měl jít do 5kwAle dá se žít v poho i s 3kw. Dá se k tomu udělat i pěkný monitoring přes raspberry a grafanu.
martesik píše:bokser01 píše:Já mám tedy MUST 3kw ale mohu doporučit všemi deseti. Mám ho taky od zmiňovaného eshopu. Maká jak má krásně chladí vydařená mašinka. Mám tedy 3kw ale vím že jsem měl jít do 5kwAle dá se žít v poho i s 3kw. Dá se k tomu udělat i pěkný monitoring přes raspberry a grafanu.
Pokud doporučujete, znamená to, že nastavení MUST (zejména baterie) bylo v pohodě? Do Pb-C baterií jste šel kvůli ceně nebo jednoduchosti? Šel byste příště znovu do Pb-C?
Zde na fóru čtu neustále nějaké problémy s Kingem a nastavením baterií, ale nevím, jestli to souvisí jen s Pylontechy nebo je to jen výjimka, kdy někdo má nějaké technické problémy a ostatním to tiše funguje
martesik píše:Ten zmíněný MUST https://www.mivvyenergy.cz/cs/menice-ko ... 5000w.html je kombi-hybrid, tzn. asi hrozí přetoky?
Pak tam mají v nabídce "čisté kombi" https://www.mivvyenergy.cz/cs/menice-ko ... 5500w.html, který by mohl být alternativou Axpert Kinga. Ale skladem není, slibují v druhé polovině srpna, takže situace jako s kingem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků