Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 27, 2022 9:18 am
chatař píše:Já zastávám názor, že myčka je buržoazní přežitek,
luky píše:chatař píše:Já zastávám názor, že myčka je buržoazní přežitek,
Ve 4 členné rodině, kde oba dospělí máme potíže s ekzémem .... jsme docela rádi, že si nemusíme máchat ruce v horký vodě s jarem.
Franta2776 píše:Já mám v lednu vyrobeno a spotřebováno něco okolo 150kWh z 10600Wp.Kolik máš ty???
cipis píše:No však já právě nad tou cirkulačkou přemýšlím, protože na jednom místě dělám mrňavou koupelnu a záchod a kuchyň. linku. Jenže tam bude max. vzdálenost 3 m od bojleru, tak furt špekuluji. Vodu si udělám sám, takže navaření dalších fitinek je jen cena těch fitinek navíc, plus ta trubka.
Asi to na to nachystám, no a když se to ve finále nezapojí, tak bude "jen" zazděná trubka navíc ve zdi pod kachličkama.
Stejně musím pod bojlerem s trubkama ven, tak když tam bude čučet jedna trubka navíc pro cirkulačku ...
A trubku od hajzlíku také vytáhnu tam a až pod bojlerem ji napojím na studenou tak, aby se to dalo v případě potřeby střihnout a použít jiný zdroj vody.
Hmm, koukám, že jsem si teda pořešil doma vodu, tak jdu spát
Uživatelé procházející toto fórum: Quickyprd a 2 návštevníků