Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 1:57 am
motokolobezky.eu píše:Max.rychlosť 55 km/h
motokolobezky.eu píše:Aby mohla byť kolobežka prevádzkovaná na verejných komunikáciách nesmie byť jej max. rýchlosť vyššia ako 25 km/h.
rottenkiwi píše:Keď idem na ebiku okolo horského potoka a mám málo vody,
pomože mi tento filter alebo je niečo lepšie za túto cenu ?
https://www.filtre-vodne.sk/katalog/fil ... 17910.html
kodl69 píše:Vzít kameny od potoka? nenahraditelné poškození ekosystému, počti si, co řeší na sněžce.
A ty, co postavili dnes zbořenou chatu na sněžce, poštovnu, kapličku, polskou chatu a silnici vedoucí až na vrchol, sloupky kolem cesty a lanovku, ty už všechny ochranáři zastřelili, nebo mají nějaký horší tresty?
K tématu: já vozím zátěž i nahoru na kopec, a z kopce 12% mi při 54km/h díky nedokumentované funkci regulátoru AM2 teče do baterky 27A... takže pokud není pod kompcem něco strašlivýho, na brzdy nešahám.
kodl69 píše:...A ty, co postavili dnes zbořenou chatu na sněžce, poštovnu, kapličku, polskou chatu a silnici vedoucí až na vrchol, sloupky kolem cesty a lanovku, ty už všechny ochranáři zastřelili, nebo mají nějaký horší tresty?...
Dagus píše:Byty? Ale no tak, co ty by jsi byl za kapitalistu. Snad jen postele a společné sociálky.
Brbla píše:Dagus píše:Byty? Ale no tak, co ty by jsi byl za kapitalistu. Snad jen postele a společné sociálky.
Tak stačila by jen 1/2 postelí, bychom se mohli střídat - 1/2 dne na šichtě, 1/2 dne v nějaké uvolněné posteli.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků