Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 2:59 am
mypower.cz píše:Zajimave by bylo videt to na hodne dobrem a rychlem osciloskopu.. jak se to chova .. to spinani, kdyz treba 60A regl omezuje pole se schopnosti az 100A a jak se to chova, kdyz regl omezuje (spina a rozpina s ruznou delkou a periodou) 60A a treba 30A.
Mozna by to bylo na vystupu nebo na nejakem mericim bodu v reglu nejak videt a rekl bych ze ty spinaci spicky budou asi ostrejsi .. ale tohle jsou me ciste teoreticke uvahy. Proto to mozna MareC3kovi litalo ty regly..
ja v tom vidim neco jako kdyz mi odejde napajeci cast wattmetru, kdyz do neho pustim modif. sinus misto cisteho. Jsou ty spice ostrejsi a diky tomu tam vznikaji jine podminky, ale samozrejme u toho wattmetru je to uplne na jinem (i kdyz mozna ne tak docela) principu. Rekl bych ze to k sobe ma docela blizkotyhle dve veci ..
MareC3k píše:v obidvoch pripadoch mi regulator odisiel v takom pocasi, kedy bolo chladno a boli velmi kontrastne mraky, takze v jednej chvili aktualny vykon 300W a o 5s na to vykon viac ako maximum panelov, cize boli obrovske vykonove spicky v kratkom case a regulator to nezvladol... ani tristar a ani pcm.
MareC3k píše:v obidvoch pripadoch mi regulator odisiel v takom pocasi, kedy bolo chladno a boli velmi kontrastne mraky, takze v jednej chvili aktualny vykon 300W a o 5s na to vykon viac ako maximum panelov, cize boli obrovske vykonove spicky v kratkom case a regulator to nezvladol... ani tristar a ani pcm.
PavelR píše:pokud to je hodne na tvrdo tak ti pojistka nepomuze a fet odejde rychleji pak az pojistka.
jinak ve strileni fetu se povazuji za odbornika muj rekord je cca 40 za sekundu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků