Prodám tepelné čerpadlo Alaska 8kW + náhradní díly

Nabídky na prodej fotovoltaických panelů, regulátorů, baterií, měničů napětí a další komponenty pro ostrovní i hybridní solární systémy. Vhodné pro ty, kteří chtějí výhodně prodat použité nebo nové vybavení pro FVE.
kyocera
Reputace: 349

Prodám tepelné čerpadlo Alaska 8kW + náhradní díly

Nový příspěvek od kyocera »

Prodám jednofázové 230V tepelné čerpadlo vzduch- vzduch Alaska topení 7,5kW a chlazení 6,4kW venkovní a vnïtřní jednotka a s velkým množstvím náhradních dílů. Na fotce jsou na ukázku jen dva náhradní díly a to elektromagnetické přepínání topení nebo chlazení,druhá sada ventilů , ale ve skutečnosti je kompletní celá druhá sada funkční elektroniky. A to včetně druhé desky - řídící deska + všechny čidla, kompletní elektromotor i s vrtulí do venkovní jednotky -prožene chadičem 1000m3 vzduchu za hodinu, ale také vnitřní elektromotor s ventilátorem, druhá vnitřní jednotka je i s chladičem . Toto TČ nemá ještě zabudovaný invertor na kompresoru ale zato má deska řízení přednost v jednoduchosti .Cena za vše dohromady včetně všech náhradních dílů a je jen 3tis.Kč. Zájemce si udělá sám odborně demontáž v lokalitě Boskovice. A převezme k demonontovanému TČ velké množství zmíněných náhradních dílů. Přestal jsem to používat, když ze strany dodavatele energií přestala být výhodná podpora pro TČ. V případě zájmu se můžeme dohodnout na novém výměníku z nerezu a mědi vyrobeného na zakázku pro podlahové topení. Tento výměník není v uvedené ceně 3tis.Kč. Platnost inzerátu je do 30.9.2025. Demontáž z domu kdykoliv po předchozí domluvě. Případný zájemce napiše SZ.
Přílohy
alaska.jpg
P1100265.JPG
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Mogul
Reputace: 34
Lokalita: Litoměřice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 11kWp
Kapacita baterie [kWh]: 48kWh
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Prodám tepelné čerpadlo Alaska 8kW + náhradní díly

Nový příspěvek od Mogul »

A něco malinko k tématu: Zkušenosti, zkušenosti 2

Cena je ale fakt zajímavá.
kyocera
Reputace: 349

Re: Prodám tepelné čerpadlo Alaska 8kW + náhradní díly

Nový příspěvek od kyocera »

Ano, koupil jsem 3ks stejné TČ. Za první kus mně vrátili peníze v záruce, další dva kusy pak fungovaly a dařilo
se to udržovat v chodu.Má to jednoduché řízení. Nemá to žádné topné patrony. Rozmrazování byla reverzace chodu .
Nainstalovaný je již jen 1ks a ten nepoužívám a ten další kus je zdroj velkého množství náhradnách dílu.
Cena vysoká není a pokud jste zdaleka , tedy více jak 100km a máte o TČ + náhradní díly zájem, tak Vám z ceny 3tis.Kč slevím
1tis.Kč na Vaši dopravu, pokud bydlíte ve větší vzdálenosti jak 100km od Boskovic je tedy cena jen 2tis.Kč. A mně osobně na TČ vzduch- vzduch vadil ten průvan horkého vzduchu. Ale dělal jsem i úspěšné experimety s výměníky vlastní konstrukce do podlahového topení.Platnost izerátu
je do 30.9.2025
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4