Prodám nabiječku aku s HV DC vstupem Meanwell
-
Prodám nabiječku aku s HV DC vstupem Meanwell
Prodám novou nabiječku Meanwell všech druhů aku , LIFE, Li-ion, LTO i olovo s vysokonapětovým vstupem DC 127V až DC 370V
Výrobce Meawell . Nastavitelné je výstupní napětí v rozsahu 10,5V až 15,2V
Nastavitelný proud je v rozsahu 10A až 20A. Označení PB-360-12TB.
Nabiječku je pochopitelně možné přípojit i na AC 230V.
Ale možnost připojit DC vstupní napětí tak jak je výše popsáno dělá z toho výbornou možnost napojení
na FV panely. Např. i se souběh s ohřevem vody z FV panelů. Nabiječka je nová, pouze jsem udělal během 3 hodin nějaké
měření pro vlastní potřebu. Nabiječka je tedy vyzkoušená. Vhodné pro kapacity aku 60Ah až 200Ah.
Důvod prodeje je ten, že jsem přešel na HV nabiječku , nabijecí proudy 60A a více A.
Nabiječka má dvojí možnost zvolené nabijecí charakteristiky a dále má
ochranu proti zkratu, proti přepětí, proti zvýšené teploty atd. Provozní teplota je -30°C až + 70;C
Pokud potřebujete více podrobných parametrů a fotografie , tak jsou parametry zde
https://files.gwl.eu/inc/_doc/attach/St ... 0-12TB.pdf
Zakoupil jsem u i4wifi za 2500Kč
Nyní prodejní cena jen 1900Kč + pošta 99Kč. Součástí je i kabel. Jeden pro AC 230V , druhý pro napájení z DC.
Lokalita kousek od Brna, směr Lipůvka. Balíkem možno poslat po celé ČR.
A jezdím i do Brna, takže je možnost předání i v Brně. Platnost izerátu je do 15.1.2015
Zájemce pošle SZ.
Výrobce Meawell . Nastavitelné je výstupní napětí v rozsahu 10,5V až 15,2V
Nastavitelný proud je v rozsahu 10A až 20A. Označení PB-360-12TB.
Nabiječku je pochopitelně možné přípojit i na AC 230V.
Ale možnost připojit DC vstupní napětí tak jak je výše popsáno dělá z toho výbornou možnost napojení
na FV panely. Např. i se souběh s ohřevem vody z FV panelů. Nabiječka je nová, pouze jsem udělal během 3 hodin nějaké
měření pro vlastní potřebu. Nabiječka je tedy vyzkoušená. Vhodné pro kapacity aku 60Ah až 200Ah.
Důvod prodeje je ten, že jsem přešel na HV nabiječku , nabijecí proudy 60A a více A.
Nabiječka má dvojí možnost zvolené nabijecí charakteristiky a dále má
ochranu proti zkratu, proti přepětí, proti zvýšené teploty atd. Provozní teplota je -30°C až + 70;C
Pokud potřebujete více podrobných parametrů a fotografie , tak jsou parametry zde
https://files.gwl.eu/inc/_doc/attach/St ... 0-12TB.pdf
Zakoupil jsem u i4wifi za 2500Kč
Nyní prodejní cena jen 1900Kč + pošta 99Kč. Součástí je i kabel. Jeden pro AC 230V , druhý pro napájení z DC.
Lokalita kousek od Brna, směr Lipůvka. Balíkem možno poslat po celé ČR.
A jezdím i do Brna, takže je možnost předání i v Brně. Platnost izerátu je do 15.1.2015
Zájemce pošle SZ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 644 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jarda H
-
-
Jde sehnat SSR/Triakový modul s PWM vstupem?
od Miyuki » » v Automatizace, měření, statistiky
Jde sehnat SSR/Triakový modul s PWM vstupem?
- 5 Odpovědi
- 422 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Nortonko
-
-
- 9 Odpovědi
- 1058 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od PetrDubi
-
- 1 Odpovědi