Prodám nabiječku aku s HV DC vstupem Meanwell

kyocera

Prodám nabiječku aku s HV DC vstupem Meanwell

Příspěvek od kyocera »

Prodám novou nabiječku Meanwell všech druhů aku , LIFE, Li-ion, LTO i olovo s vysokonapětovým vstupem DC 127V až DC 370V
Výrobce Meawell . Nastavitelné je výstupní napětí v rozsahu 10,5V až 15,2V
Nastavitelný proud je v rozsahu 10A až 20A. Označení PB-360-12TB.
Nabiječku je pochopitelně možné přípojit i na AC 230V.
Ale možnost připojit DC vstupní napětí tak jak je výše popsáno dělá z toho výbornou možnost napojení
na FV panely. Např. i se souběh s ohřevem vody z FV panelů. Nabiječka je nová, pouze jsem udělal během 3 hodin nějaké
měření pro vlastní potřebu. Nabiječka je tedy vyzkoušená. Vhodné pro kapacity aku 60Ah až 200Ah.
Důvod prodeje je ten, že jsem přešel na HV nabiječku , nabijecí proudy 60A a více A.
Nabiječka má dvojí možnost zvolené nabijecí charakteristiky a dále má
ochranu proti zkratu, proti přepětí, proti zvýšené teploty atd. Provozní teplota je -30°C až + 70;C
Pokud potřebujete více podrobných parametrů a fotografie , tak jsou parametry zde
https://files.gwl.eu/inc/_doc/attach/St ... 0-12TB.pdf
Zakoupil jsem u i4wifi za 2500Kč
Nyní prodejní cena jen 1900Kč + pošta 99Kč. Součástí je i kabel. Jeden pro AC 230V , druhý pro napájení z DC.
Lokalita kousek od Brna, směr Lipůvka. Balíkem možno poslat po celé ČR.
A jezdím i do Brna, takže je možnost předání i v Brně. Platnost izerátu je do 15.1.2015
Zájemce pošle SZ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek