AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra
-
Mogul
- Reputace: 37
- Lokalita: Litoměřice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 19640
- Kapacita baterie [kWh]: 48k
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra
Takže se stačí označit za "netechnika" a člověk může občas udělat nějakou tu chybku ve slově, větě, či celém sdělení? A hlavně se zeptat na něco, o čem by se rád něco dozvěděl? Nebo tu můžou psát jen "technici" ?
Šílený opruz

Šílený opruz
-
lzahradil
- Site Admin
- Reputace: 369
- Lokalita: blízko Plzně
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra
Tohle téma vzniklo proto, aby informovalo o AI Moderátorovi, jeho funkcích, nápady na vylepšení a zkušenosti při zakládání nových témat.
Místo toho se nám tu rozjela čistě off-topic debata o psaní na mobilu a klávesnicích, která s AI Moderátorem úplně nesouvisí.
Pokud si o tom chcete dál povídat, založte nové téma.
Nebo to děláte schválně?
Bude to přehlednější pro všechny a AI Moderátor vám ho rád pomůže i správně pojmenovat a zařadit do správné kategorie fóra.
Zároveň mě trochu mrzí, že od chvíle, kdy jsem AI Moderátora zveřejnil, nikdo nezaložil nové téma, takže ho vlastně nikdo neotestoval.
Díky za všechny názory, které jste tu napsali.
I to „málo“ je pro mě přínosné a určitě z toho něco do AI Moderátora přibude. Jen bude potřeba to celé trochu předělat, protože teď pracuje hlavně s daty, která jsou už uložená, a aby fungoval tak, jak byste chtěli, musí umět pracovat s daty ještě před uložením příspěvku.
Ale s tím už si poradím.
Místo toho se nám tu rozjela čistě off-topic debata o psaní na mobilu a klávesnicích, která s AI Moderátorem úplně nesouvisí.
Pokud si o tom chcete dál povídat, založte nové téma.
Nebo to děláte schválně?
Bude to přehlednější pro všechny a AI Moderátor vám ho rád pomůže i správně pojmenovat a zařadit do správné kategorie fóra.
Zároveň mě trochu mrzí, že od chvíle, kdy jsem AI Moderátora zveřejnil, nikdo nezaložil nové téma, takže ho vlastně nikdo neotestoval.
Díky za všechny názory, které jste tu napsali.
I to „málo“ je pro mě přínosné a určitě z toho něco do AI Moderátora přibude. Jen bude potřeba to celé trochu předělat, protože teď pracuje hlavně s daty, která jsou už uložená, a aby fungoval tak, jak byste chtěli, musí umět pracovat s daty ještě před uložením příspěvku.
Ale s tím už si poradím.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]