AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra

Mogul
Reputace: 37
Lokalita: Litoměřice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 19640
Kapacita baterie [kWh]: 48k
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra

Nový příspěvek od Mogul »

Takže se stačí označit za "netechnika" a člověk může občas udělat nějakou tu chybku ve slově, větě, či celém sdělení? A hlavně se zeptat na něco, o čem by se rád něco dozvěděl? Nebo tu můžou psát jen "technici" ?
Šílený opruz :-( 💩
lzahradil
Site Admin
Reputace: 369
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: AI Moderátor – nový pomocník pro zakládání témat a zlepšení přehlednosti fóra

Nový příspěvek od lzahradil »

Tohle téma vzniklo proto, aby informovalo o AI Moderátorovi, jeho funkcích, nápady na vylepšení a zkušenosti při zakládání nových témat.

Místo toho se nám tu rozjela čistě off-topic debata o psaní na mobilu a klávesnicích, která s AI Moderátorem úplně nesouvisí.

Pokud si o tom chcete dál povídat, založte nové téma.

Nebo to děláte schválně?

Bude to přehlednější pro všechny a AI Moderátor vám ho rád pomůže i správně pojmenovat a zařadit do správné kategorie fóra. 🙂

Zároveň mě trochu mrzí, že od chvíle, kdy jsem AI Moderátora zveřejnil, nikdo nezaložil nové téma, takže ho vlastně nikdo neotestoval.

Díky za všechny názory, které jste tu napsali.

I to „málo“ je pro mě přínosné a určitě z toho něco do AI Moderátora přibude. Jen bude potřeba to celé trochu předělat, protože teď pracuje hlavně s daty, která jsou už uložená, a aby fungoval tak, jak byste chtěli, musí umět pracovat s daty ještě před uložením příspěvku.
Ale s tím už si poradím.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]