Ojetý Akumoto 600
Elektromobily, hybridy, elektrokola, elektroskůtry, řešení pro karavany, obytné přívěsy, maringotky, obytné automobily, mobilní domy.
-
Re: Ojetý Akumoto 600
Kdykoliv na obchodní schůzce padne tento dotaz, odpověď bývá "co nejmíň"NOPARasito píše:A ted vazne, co by to melo sakumprdum vyjit financne, resp. kolik je mozno investovat?
Youdova ostrovní laboratoř 20kWp: https://youda.mypower.cz
-
Protoze pokud jde o pomer cena/vykon a Akumoto 3kW motor, bude mit Lifepo baterii, tak pri cene treba kolem 30.000 je to dobrej kauf, otazka jen kolik dostali Lifecka na prdelku.
Samozrejme LS218 to neni
Samozrejme LS218 to neni
-
[quote="youda"]Vida, koukám, že ty elektrický skůtry nejsou vůbec k zahození.
Třeba takovej Zero SR/F nebo Zero SR nevypadají špatně. Dojezd slušnej a prý to zvládne 0-100Km/h lehce nad 3s. Na letní dojíždění do práce a víkendový projížďky by to určitě šlo. Nebo, když bych dostal chuť na Fidorku, tak bych si na tom mohl zajet do města a nemusel bych vytahovat z garáže traktor.
Jednoduchá rada vždy když dostaneš chuť řekni si nežer dopadneš jak diablo budeš si muset povolovat pásek
Třeba takovej Zero SR/F nebo Zero SR nevypadají špatně. Dojezd slušnej a prý to zvládne 0-100Km/h lehce nad 3s. Na letní dojíždění do práce a víkendový projížďky by to určitě šlo. Nebo, když bych dostal chuť na Fidorku, tak bych si na tom mohl zajet do města a nemusel bych vytahovat z garáže traktor.
Jednoduchá rada vždy když dostaneš chuť řekni si nežer dopadneš jak diablo budeš si muset povolovat pásek
-
- Lokalita: JV od pekla :)
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5100
- Kapacita baterie [kWh]: 13
- Chci/Mám dotaci: NE
Tuší zde někdo, zda se vyrábí nějaký elektrický skůtr se dvěma předními koly?youda píše:Vida, koukám, že ty elektrický skůtry nejsou vůbec k zahození.
Něco takového, ale s elektromotorem?
-
Jezdil jsem v práci na služebním E-max 90S od e-onu. Dělalo se víc verzí a prej ty 90 byly jen škrcený 120. Za celý den jsem po městě najel i 80km s tím, že jsem nabíjel hodinu přes oběd. Novější model pak měl i zpátečku a rekuperaci, která z táhlýho kopce fakt dávala do baterek šťávu. Jezdilo to jen cca do 60m/h, ale prej se to taky dalo otevřít. Jinak co se týkalo zpracování, tak to bylo docela dobrý, podvozek seděl, dalo se i klopit a kotouče brzdily.
- Přílohy
-
- policie-cesky-krumlov-eon-elektricke-skutry.jpg (68.03 KiB) Zobrazeno 1289 x
45x 225Wp, 10x 200Wp, 2x120Wp, 8x 255Wp, 8x 280Wp = 16645Wp , 6x MPPT střídače, vše jde do TUV a do podlahového topení .
-
ty jsi ten v pravo?olozx6r píše:Jezdil jsem v práci na služebním E-max 90S od e-onu. Dělalo se víc verzí a prej ty 90 byly jen škrcený 120. Za celý den jsem po městě najel i 80km s tím, že jsem nabíjel hodinu přes oběd. Novější model pak měl i zpátečku a rekuperaci, která z táhlýho kopce fakt dávala do baterek šťávu. Jezdilo to jen cca do 60m/h, ale prej se to taky dalo otevřít. Jinak co se týkalo zpracování, tak to bylo docela dobrý, podvozek seděl, dalo se i klopit a kotouče brzdily.
-
Skoro to vypadá jako že ten vpravo má dlouhé vlasy tedy možná žena
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 1514 Zobrazení
-