Hladinový spínač z pračky
-
- Reputace: 154
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
Hladinový spínač z pračky
Mám dotaz pro zkušenější, jak se řeší AD převodník když je v čidle cívka a kondenzátor. Na běžném multimetru jsem rezistenci a jeho okno měnících se hodnot a linearitu při změně tlaku nezaznamenal, ale po připojení na LCR metr po přepnutí na R krásně běhali po změně tlaku fouknutím do hadičky hodnoty jak μH, tak lehce nad 1Ω +- v okně 0,5Ω, a i úhly a φ. Je potřeba něco speciálního mezi kontrolér nebo jsou to běžné hodnoty pro převodník?
Díky za vysvětlení.
Díky za vysvětlení.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.cz Ať ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
-
- Reputace: 19
- Lokalita: Rožňava, SR
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 7700
- Kapacita baterie [kWh]: 30
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Hladinový spínač z pračky
Neviem, ale hladinové spínače z pračiek, čo som mal k dispozícii, boli fakt len spínače a nie senzory s analógovým výstupom. Väčšinou majú dva kontaktné výstupy pre dve úrovne hladiny a to je všetko. Pokiaľ by tam bol analógový senzor s výstupným spojitým signálom, tak najskôr s napäťovým výstupom a nie nejaký, ktorý ešte potrebuje prevodník alebo zosilňovač.
Polostrov 7,7kWp, 1f menič Daxtromn 10kW, LiFePo4 30kWh, tepelné čerpadlo LG Therma V Monobloc 9kW, ohrev vody z prebytkov, HomeAssistant