SUN2000-5KTL-M1 zle meranie spotreby
Zařízení pro přeměnu napětí: DC/DC měniče, DC/AC střídače (off-grid, on-grid, hybridní), měniče napětí pro UPS, auta, FVE i hobby účely. Výběr, porovnání značek, monitoring, zapojení a zkušenosti.
- rumy
- Reputace: 0
- Lokalita: Banská Bystrica
- Výkon panelů [Wp]: 5050wp
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
SUN2000-5KTL-M1 zle meranie spotreby
ahojte
uz som tak zufaly ze skusim stastie tu a snad mi niekto ochotny poradi vyriesit problem...
mam SUN2000-5KTL-M1 ku ktoremu som pripojil merac DTSU666-H vsetko som asi uz 5 krat prekontroloval zapojenie mam urcite spravne
no a teraz moj problem..nechapem preco cez den mi cez aplikaciu ukazuje vyrobu spotrebu a siet..co sa tyka spotreby..
akonahle ked sa uz zotmie tak v apke vidim ze zo siete ide krasne elektrika do domu to je este v poriadku ale uz ked sa u nas prestane pozerat tv varit prat..proste poklesne spotreba pod 200w tak cez aplikaciu vidim aktualnu spotrebu 0..ale ked sa pripojim priamo na menic a pozriem si aktualnu spotrebu tak na to meraci vidim napr 167w cize on ju meria..ale jednoducho aplikacia ju uz nezaznamena...a tym padom mne cela denna spotreba vinde zle..ked ju porovnavam zo stankou elektrarni..
este dodam ze moj sused ma presne tuto istu zostavu a jemu to krasne funguje jemu aplikacia zaznamena spotrebu aj ked ma 67w..
uz ozaj neviem co robit reklamovat merac? alebo este treba nieco specialne nastavit?
prikladam este aj foto ak sa daka dobra dusa nejde co mi poradii budem mu zaviazany dakujem
uz som tak zufaly ze skusim stastie tu a snad mi niekto ochotny poradi vyriesit problem...
mam SUN2000-5KTL-M1 ku ktoremu som pripojil merac DTSU666-H vsetko som asi uz 5 krat prekontroloval zapojenie mam urcite spravne
no a teraz moj problem..nechapem preco cez den mi cez aplikaciu ukazuje vyrobu spotrebu a siet..co sa tyka spotreby..
akonahle ked sa uz zotmie tak v apke vidim ze zo siete ide krasne elektrika do domu to je este v poriadku ale uz ked sa u nas prestane pozerat tv varit prat..proste poklesne spotreba pod 200w tak cez aplikaciu vidim aktualnu spotrebu 0..ale ked sa pripojim priamo na menic a pozriem si aktualnu spotrebu tak na to meraci vidim napr 167w cize on ju meria..ale jednoducho aplikacia ju uz nezaznamena...a tym padom mne cela denna spotreba vinde zle..ked ju porovnavam zo stankou elektrarni..
este dodam ze moj sused ma presne tuto istu zostavu a jemu to krasne funguje jemu aplikacia zaznamena spotrebu aj ked ma 67w..
uz ozaj neviem co robit reklamovat merac? alebo este treba nieco specialne nastavit?
prikladam este aj foto ak sa daka dobra dusa nejde co mi poradii budem mu zaviazany dakujem
- TomHC
- Reputace: 540
- Lokalita: Hlohovec, SR
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8820
- Kapacita baterie [kWh]: 30
Re: SUN2000-5KTL-M1 zle meranie spotreby
Ak je to dotačná FVE, tak by si to mal riešiť s dodávateľom.
2x MUST PH1800 5.5kW, 9kWp V+J+Z, 600 Ah LiFePO4 s BMS JBD 200A, SW: Home Assistant na Synology DS923+ ku tomu ESPHome, Tasmota, MariaDB, InfluxDB, Telegraf, Grafana, Zigbee2MQTT..., HW: ESPlan (ESP32 + LAN 8720 + RS485). Nejaké moje projekty: MUST-ESPhome, ELTEK Flatpack2 ESPhome, ESP32-EMON, PZEM-017@WiFi, diyBMS-CurrentShunt-ESPhome , BMS UART-TS485 adaptér
- rumy
- Reputace: 0
- Lokalita: Banská Bystrica
- Výkon panelů [Wp]: 5050wp
Re: SUN2000-5KTL-M1 zle meranie spotreby
no uz jento v mojej rezii cize si to cele spravujem sam..a uprimne dodavatel ktory mi to robil zomrel