AWT batéria a Deye sun-10k-sg04LP3-EU

Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
Adrian1010
Reputace: 0
Lokalita: Košice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 11600
Kapacita baterie [kWh]: 10,24
Chci prodávat energii: ANO
Chci/Mám dotaci: ANO

AWT batéria a Deye sun-10k-sg04LP3-EU

Nový příspěvek od Adrian1010 »

Dobrý deň, namontoval som baterku a na meniči som nastavil Zero export to CT zaškrtol som políčko solar sell. Problém je že mi neťahá energiu z batérie do domu. Mám zapojené iba na Grid. Load som nezapájal. Čo by tam trebalo spraviť aby to fungovalo ? Vďaka za rady
Mogul
Reputace: 14
Lokalita: Litoměřice
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 11kWp
Kapacita baterie [kWh]: 48kWh
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: AWT batéria a Deye sun-10k-sg04LP3-EU

Nový příspěvek od Mogul »

A co se zeptat firmy, která Ti to instalovala? Ta má nejvíce info o Tvém systému.
jars10
Reputace: 9

Re: AWT batéria a Deye sun-10k-sg04LP3-EU

Nový příspěvek od jars10 »

Zero export to CT zakazuje export do sítě. Nastavení určuje, že bude napájet jen spotřebiče, které jsou zapojeny mezi CT a vstup GRID. Podle dalších podmínek v nastavení.
Toto funguje jen za přítomnosti sítě.
Samozřejmě musí být vše zapojeno a nastaveno bez chyb. Nedostal se měnič při vybíjení třeba pod limit nastavený pro baterii (SOC)? Jak je nastavena priorita baterie/spotřeba?
Pokud nesmí být přetoky, nezapínal bych volbu solar sell. Tato způsobí, že až jsou plné baterie (dle nastavení) a není spotřeba, přebytečnou energii z panelů přesto pošle do sítě.

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek