Green cell 2kw invertor
Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
-
- Lokalita: Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 500
- Kapacita baterie [kWh]: 2,4
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Green cell 2kw invertor
Zdravim, chci se zeptat, jetli mel nekdo podobny problem s menicem green cell 24v 2kw.
Ze zapadem slunce se mi menic vypl. Pripojene v tu chvili byly panely+baterie 24v 100ah+zatez dve zarovky(cca 15w celkem) Jakmile jsem jej on/off spinacem opet zapl, klasicky se rozbehl; zacal stridat a presne po minute z niceho nic vypl. To se opakovalo pri opetovnem zapnuti a vypnuti menice. S prichodem dalsiho dne, kdy panely zacaly vyrabet, jsem menic zapl a ten zacal jako obycejne stridat a zaroven panely dobijely baterii a nebo napajely zatez ( podle toho jake bylo nastaveni).
Pri odpojeni panelu odpojovacem menic bezel na zbytkove napeti a jakmile ono kleslo pod 30v tak se opet vypl.
Baterie ma napeti zmerene multimetrem 27,6v.
System jako takovy je cca pul roku stary a je umisten na chate kde je minmilni teplota 0 stupnu.
Prosim o radu. Dekuji
Ze zapadem slunce se mi menic vypl. Pripojene v tu chvili byly panely+baterie 24v 100ah+zatez dve zarovky(cca 15w celkem) Jakmile jsem jej on/off spinacem opet zapl, klasicky se rozbehl; zacal stridat a presne po minute z niceho nic vypl. To se opakovalo pri opetovnem zapnuti a vypnuti menice. S prichodem dalsiho dne, kdy panely zacaly vyrabet, jsem menic zapl a ten zacal jako obycejne stridat a zaroven panely dobijely baterii a nebo napajely zatez ( podle toho jake bylo nastaveni).
Pri odpojeni panelu odpojovacem menic bezel na zbytkove napeti a jakmile ono kleslo pod 30v tak se opet vypl.
Baterie ma napeti zmerene multimetrem 27,6v.
System jako takovy je cca pul roku stary a je umisten na chate kde je minmilni teplota 0 stupnu.
Prosim o radu. Dekuji
-
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Green cell 2kw invertor
Myslíš že když to tu napíšeš 100 krát že dostaneš odpověď dříve?
Jak už jsem psal dodej nastavení můžeme ho skouknout!
viewtopic.php?t=13738
Jak už jsem psal dodej nastavení můžeme ho skouknout!
viewtopic.php?t=13738
3,6kWp | 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 192 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Soban