Solinteg vs. Solax 10 kW menic

Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
Mex
Lokalita: Brno
Systémové napětí: >48V

Re: Solinteg vs. Solax 10 kW menic

Příspěvek od Mex »

Bojím se (po tom, co jsem se dozvěděl na své dotazy na toto téma na předváděčce v Brně), že asi mají na mysli jen běžné AC wallboxy s nějakou drobnou inteligencí a automatizací.
Nikoli DC nabíjení nebo dokonce i vybíjení.

Trochu nešťastný je termín poslední květnový den, kdy je souběžně naplánováno několik dalších akcí z oblasti FVE.
Kdyby tady byl někdo, kdo to umí zařídit/ovlivnit, tak by bylo super, kdyby z toho vznikl záznam pro pozdější off-line shlédnutí.
misenko
Lokalita: Bratislava

Re: Solinteg vs. Solax 10 kW menic

Příspěvek od misenko »

pavur píše: pon dub 22, 2024 10:48 pm
Zdravim, chci se zeptat nasel nekdo nekde porovnani menice Solinteg vs. Solax 10 kW? Ja jsem se pokusel ale nic jsem nenasel, ani tady na fore ani na webu. O Solintegu tady na foru neni temer ani carka. Je to tak nove nebo se tim nikdo nezabival?
Dekuji. Parametre jsem si neasel ale spis me zajimaji praktice zkusenosti. Solax je jiz hodne znamy, je o nem hodne clanku prispevku i tady + mam xx znamych kteri ho maji ... Solinteg zatim nikdo. Dekuji.
Ahoj, podarilo sa ti nieco zistit, aleby si nakoniec zobral nieco ine ? Tiez mam ponuku na tento soliteng ale na nete neni absolutne nic o nom tak sa celkom bojim do toho ist, je to jak macka vo vreci. Jedine co som nasiel ked som to porovnal z goodwe ze ot zacina vyrabat trosku skor a je o 2kg tazsi co urcite neni na skodu, ale ziadny strasny rozdiel. Viem ze tie goodwe sa zvyknu prehrievat, neviem ako je na tom tento solinteg. To monitorovacie rozhranie tiez nic nemaju, ne neviem teda.

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek