Hlavice pro zvýšení tahu komína
Nezařaditelné
-
- Reputace: -18
Re: Hlavice pro zvýšení tahu komína
Tak schválně kolik takové řešení může vydržet fungovat let? 10 20 40? On samotný komín vypadá docela futuristický anebo to je celé jako nástavec od Poláka? Nebudí to pozornost U sousedů?
Jak funguje ten spínač na dvířkách, jak vypadá, a kdo to programoval? To je pokročilá logika, kdy se detekuje první otevření dvířek?
Jak funguje ten spínač na dvířkách, jak vypadá, a kdo to programoval? To je pokročilá logika, kdy se detekuje první otevření dvířek?
„Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry.“ — Abraham Lincoln
-
- Reputace: 50
Spínač je originál Timpex. Shelly Uni jsem dal mezi spínač a Timpex. Kdo si koupí novější dražší Timpex, může to spínat rovnou z té jednotky po síti, a není potřeba bastlit Shelly.
Programoval jsem to já.
První otevření dvířek se detekuje tak, že počítám, jestli byla dvířka alespoň 4 hodiny zavřená.
Jako doplněk mám ovládání přes NR dashboard na mobilu, ale primárně chci používat jen dvířka. Pořád hledat mobil, to mě nebaví.
-
Děkuji za odpověď a omlouvám se za asi hloupou otázku: A to jsi programoval Včem, v tom Shelly (Tuším že by mohla mít nějaký skriptování ale nemám ji zatím, tak nevím) nebo někde jinde/kde přesně jde takovouto jednoduchou logiku nastavit?
Nás Shelly mě odradilo svého času to, že chtěli platit za informace o počasí a Tuya je měla gratis.
Nás Shelly mě odradilo svého času to, že chtěli platit za informace o počasí a Tuya je měla gratis.
Naposledy upravil(a) Hyp dne čtv čer 06, 2024 12:32 pm, celkem upraveno 1 x.
„Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry.“ — Abraham Lincoln
-
- Reputace: 50
-
OK, a to NodeRed jde použít i na venusu, Co si plánuji dát do RPI 2W, nevíš? Já vím, mohl bych to zkusit pohledat
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 1008 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od glottis
-
- 8 Odpovědi