poptávka: konfigurace Mikrotik
Hledáte schopného elektrotechnika, programátora, návrháře projektů, montéra, realizátora vašeho projektu nebo někoho jiného? Máte volná pracovní místa, hledáte lidi.
-
poptávka: konfigurace Mikrotik
Poptávám výpomoc s konfigurací sítě postavené na Mikrotiku. Zjišťuji, že některé operace jsou nad moje síly.
Mám domácnost s veřejnou IP, aktuálně hAP Lite - proběhne výměna za hAP ac3. Odtud je VPN na chalupu, kde je LTE modem a za ním také hAP lite.
Poptávané operace:
- konfigurace ac3 na místo aktuálního hAP lite.
- úprava VPN na chalupu (mám tam nějak divně nastavený routování a navíc to funguje jenom někdy - netuším proč)
- nastavení VPN, abych se z Androidového telefonu dostal domů
- konfigurace firewalu atd se zaměřením na bezpečnost sítě
- konfigurace mAP lite, jako druhého AP na vykrytí zahrady
Myslím, že by to mělo jít provést na dálku. Ale osobní návštěva je taky možná. Bydlím kousek za Berounem.
Nepospíchá to, ještě nejdřív musím sesmolit na papír aktuální stav zapojení, adres a hesel, aby se v tom někdo vyznal.
Že to nebude zadarmo si uvědomuju, ale berte na vědomí, že jsem strašnej skrblík.
Mám domácnost s veřejnou IP, aktuálně hAP Lite - proběhne výměna za hAP ac3. Odtud je VPN na chalupu, kde je LTE modem a za ním také hAP lite.
Poptávané operace:
- konfigurace ac3 na místo aktuálního hAP lite.
- úprava VPN na chalupu (mám tam nějak divně nastavený routování a navíc to funguje jenom někdy - netuším proč)
- nastavení VPN, abych se z Androidového telefonu dostal domů
- konfigurace firewalu atd se zaměřením na bezpečnost sítě
- konfigurace mAP lite, jako druhého AP na vykrytí zahrady
Myslím, že by to mělo jít provést na dálku. Ale osobní návštěva je taky možná. Bydlím kousek za Berounem.
Nepospíchá to, ještě nejdřív musím sesmolit na papír aktuální stav zapojení, adres a hesel, aby se v tom někdo vyznal.
Že to nebude zadarmo si uvědomuju, ale berte na vědomí, že jsem strašnej skrblík.
mobilní elektrárna: viewtopic.php?t=4597, 290Wp mono, Winston 12V/130Ah, Victron MPPT 75/15, Victron inverter 12/250VA, Victron charger 20A, Orion 30A
domácí elektrárna: viewtopic.php?t=6898, FV 5kWp, LiFe 48V/120+120Ah, Axpert King 48/5000 + PCM60X + EPever
domácí elektrárna: viewtopic.php?t=6898, FV 5kWp, LiFe 48V/120+120Ah, Axpert King 48/5000 + PCM60X + EPever
-
Re: poptávka: konfigurace Mikrotik
Věděl bych možná o někom od Žatce.
-
- Lokalita: Šumperk
Re: poptávka: konfigurace Mikrotik
pokud se do obou zařízení dá dostat můžu se na to podívat... asi bych to měl zvládnout.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 930 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od antoni_sk
-
-
Goodwe serie ET - Záloha konfigurace a FW
od Charon » » v Hybridní elektrárny
Goodwe serie ET - Záloha konfigurace a FW
- 4 Odpovědi
- 1360 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Charon
-
-
-
Vaše konfigurace FVE - co máte a jak to funguje?
od VKohoutek » » v Fotovoltaické panely
Vaše konfigurace FVE - co máte a jak to funguje?
- 8 Odpovědi
- 2228 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od vlkazajac
-
-
-
Konfigurace plánované ostrovní FVE na Axpertu PORADA
od Marty » » v Plánované elektrárny
Konfigurace plánované ostrovní FVE na Axpertu PORADA
- 12 Odpovědi
- 1729 Zobrazení