Tak po tomhle svoje drátky řešit nemusím...

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 11:00 pm
cipis píše:Eeee, borci, já myslel, že si založíte svoje vlákna se svou elektrárnou, či do svých už existujících ty fotky vložíte.
Ne že si založíme extra téma na příšernosti
knopis píše:No já osobně vidím výhodu nožovky že když je někde problém tak ji chytnu sikovkama a vytrhnu...Osobně bych použil držák co k ní patří. Nedávno jsem koupil na Aukru za pár korun pojistky i držáky, chce to jen hledat...
bokser01 píše:ZŽ ze sítě není zapojen schválně na přívodu je pouze TN-C za měničem jíž klasika 3 vodič s chráničem a pod...
sindyk píše:bokser01 píše:ZŽ ze sítě není zapojen schválně na přívodu je pouze TN-C za měničem jíž klasika 3 vodič s chráničem a pod...
A není náhodou ten PE na AC výstupu ve vzduchu? Protože jsem si nevšimnul, že by byl měnič měnič uzemněný jinak, není tam ani propojení na vstupní PEN. To by pak taky mohly ty chrániče být trošku k prdu.
kodl69 píše:Nechápu ten nepřipojenej PE. Všechny PE musí být spojený navzájem, tak proč je jeden ve vzduchu?
Sem jsem asi vůbec neměl lozit, zkusím si tohle téma zakázat...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků