Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 1:04 am
Plazivec píše:Já bych se tady ještě chtěl, krom děkovného pro fórum, poděkovat zdejším pánům profesorům, kteří mi pomohli se dostat do obrazu. Díky tomu mám docela přehled a moje malá FV mi dělá radost, protože vím, co od ní můžu chtít a co chce ona ode mě.
youda píše:Vážení přátelé, drazí kolegové,
před nějakým časem jsem navrhl, zda-li by šlo doplnit zdejší forum o pokročilé "hledátko". Takové, s jehož pomocí by šly snadno vypsat hodnotné či jinak zajímavé příspěvky. Jak také víme z feedbacku od některých z vás, tak komfortnější vyhledávání by přišlo vhod, neboť ani pomocí Google se někdy nedaří vyfiltrovat vše.Jak vidíte, jednalo by se o skutečně silný nástroj. Detailní návrh vyhledávacích kritérií je zde:
- Tímto hledátkem by například šlo najít všechny příspěvky, které obsahují slovo "vytěžovač", zároveň v sobě mají obrázek a dostaly aspoň jedno líbítko.
- Nebo třeba příspěvky, které v sobě mají slovo "hromosvod", jsou od uživatele "Hromosvodař" a mají v sobě obrázek.
- Nebo, zobrazit v daném vlákně jen ty příspěvky, které tam vložil zakladatel vlákna a jsou delší než 300 znaků.
viewtopic.php?p=132178#p132178
...
Plazivec píše:Já bych měl dotaz trochu mimo aktuální témy, když se pokouším napsat některým uživatelům SZ, fórum mě drze do očí lže, prý takový uživatel neexistuje. Neumím si to nějak vysvětlit.
Plazivec píše:Já bych měl dotaz trochu mimo aktuální témy, když se pokouším napsat některým uživatelům SZ, fórum mě drze do očí lže, prý takový uživatel neexistuje. Neumím si to nějak vysvětlit.
mypower.cz píše:.......... Nebo je možno kliknout u příspěvku na uživatele a poslat mu SZ, ...............
Plazivec píše:mypower.cz píše:.......... Nebo je možno kliknout u příspěvku na uživatele a poslat mu SZ, ...............
No a právě v tomhle to zblbne, už mě to udělalo několikrát. Nejsem zas tak PC nevzdělanej, abych se nevěděl, že uživatele je třeba napsat přesně - do písmene a bodky, proto zásadně klikám na tl. poslat SZ. No a proto mě zaráží, že mě fórum lže. Někde na fórech ještě bývá možnost v uživ. nastaveních od koho přijímat SZ a od koho ne, tak jsem to připisoval tomu, že default nastavení bude moc user safety. Není to náhodou tak?
Kobra23 píše:Jinak při přesném opsání to ne vždy fungovalo.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků