Od vcera nasycujem hlad po informaciach na vasom fore

Ked sa vycasi pocasie planujem vybehnut na strechu nahodit bleskozvod a pri tej prilezitosti by som si chcel spravit i konstrukciu na panely, lebo sa tomu uz dlhsie nemozem ubranit

V dome sa este nebyva, ale potrebujem uz teraz vyriesit problem s pripojkou z DS, lebo som napojeny 200m 5x6 CYKY (3x25A) a pri zapnuti napr 2500W elektrickej rury mi klesne napatie z 240 i na 215V co je neunosne na dlhodobe uzivanie.
Novo budovany pripojny bod je v nedohladne, tak to potrebujem vyriesit co najlepsie s vyhliadkami do buducna.
Dom je vykurovany TC voda/voda 8kW (2000W realny odber + pripadna 2000W zalozna spirala)vratane TUV, domaca vodaren s FM (1400W), aktivnou rekuperaciou s TC (700W), kamerovy system, alarm, sietove prvky .... a zena na rodicovskej

Moj predpokladany odhad dennej spotreby EE je 35kwh +-, pricom narastie z dovodu vystavby bazenu (50m3) a neustaleho bezania pieskovej filtracie a 14kw TC na pripadny dohrev.
NA FV bolo myslene uz pri elektroinstalacii a ma vyhradene miesto v garazi so vsetkymi potrebnymi vstupmi a vystupmi do hlavnej rozvodnice a prestupy na povalu, odvetranie ...
1. Riesili by ste to napojit hybridne so zakazom posielania do DS, alebo off grid s viacerymi 1f menicmi? samozrejme bez zbytocnych papierovaciek.
2. Baterie v rozumnej kapacite su extremne drahe a rad zaplatim DS za dodavky cez noc, alebo pocas skaredych zimnych dni.
3. riesili by ste 1f alebo 3f system pri planovanom vykone panelov 11520Wp? pri rozumnom rozfazovani by mi max 3,6kw na fazu stacilo pri pouziti 3f menica.
Odstupom casu sa vas spytam i na detaily umiestnenia panelov a ich samotneho pozapajania, ale zatial by som si potreboval ujasnit horeuvedene otazky.
Vopred dakujem!