peep píše:v praci jsem narazil na vyrazenou UPSku co dava 2200VA, tak jsem premyslel, ze bych ji mohl pouzit jako invertor na spotrebice. Zapojeni me napadlo, ze bych privod 220V do auta natahnul do vstupu UPSky aby mi vybavila preputi pri odpojeni externiho zdroje energie - bez vypadku.
Nemate s tim nekdo zkusenosti, popripade tipy/triky - jedna vec co me napada, je to ze se bude snazit mermomoci dobijet, pokud bude napeti na bateriich nezsi nez treshold nastaveny v konfiguraci, a na to jaksi nema vykon, protoze origo ma v sobe 4x 12V 7,5Ah baterky coz je o hodne min nez mam ja (6x85Ah),
dalsi vec, co me napda je, ze by se to nemuselo snaset s regulatorem tj. jak upska tak regulator se budou snazit dobijet a mohly byt litat napeti, takze by regulator nevedel jak nabijet (v jake fazi je), protoze mu tam jeste tece neco z UPSky.
Teoreticky by se melo dat UPSce vypnout nabijeni, ale jeste jsem nezkoumal konfiguracni moznosti....
diky za postrehy
Pokud umi UPSka studeny start, tak nemusis vubec pripojovat na privod elektriku z DS.
Nabijeni z UPSky by slo poresit nejakou diodou mezi baterii a UPSkou. Tim by slo napeti z baterek jen jednim smerem a to do UPS. Nebo pak pripadne hw upravou primo v UPS. Prerusenim cesty od rele ktere spina pri pripojeni DS dobijeni