Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 10:10 am
luge píše:Dá sa aj tak jeden kábel k reglu a druhý modrý k meniču,podobne kontakt plus
poistka je v prípade prepolovania na vstupe vymieňa sa po odkrytovaní meniča,
bert píše:luge píše:Dá sa aj tak jeden kábel k reglu a druhý modrý k meniču,podobne kontakt plus
poistka je v prípade prepolovania na vstupe vymieňa sa po odkrytovaní meniča,
Ten modrý na fotke vyzerá, že sa opaľuje. Odporúčam poriadne dotiahnuť! Ak je to náhodou opálené od pocínovania, tiež to nie je moc šťastné, lebo cín zvykne povolovať skoro ako hliník.
Prajem všetkým veľa slnka.
Marek_Kuřim píše:Další dotaz, máte pojistu i mezi regulátorem a accu?
Marek_Kuřim píše:Když už se ru řeší tyhle "hodně silové" propoje, přidám se s dotazem.
Mám asi třetí den zprovozněný systém, viz: download/file.php?id=1515&mode=view
Dneska tam místo startovacích kabelů mám už na tvrdo 35mm2 měď. Zatím ale bez jištění.
Koupil jsem ale směrem k měniči 150A šroubovací pojistku http://shop.mypower.cz/pojistka-plocha-pod-sroubky-11
Můj dotaz- nemátě k tomu někdo i držák?
Nechce se mi to jen tak na jedné straně hodit na +pól accu a na drohé straně na šroubovací očko M8/35.
Na to mi ta pojistka příjde příliš subtilní.
Další dotaz, máte pojistu i mezi regulátorem a accu?
Díky,
Wagoneer píše:Já mám pojistku mazi reglem a baterií. DC odpojovač s pojistkou 50A klasiku trubičkovou 14x51. Ale tu tvoji pojistku používám mezi baterií a měničem:
download/file.php?id=968&mode=view
Je to Littelfuse držák řady 0298, prodává Farnell, ale draho, levnější má Enika.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků