Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 08, 2021 8:04 pm
Honzík píše:vŠAK JAKÝ JE PROOBLÉM NAKUPOVAT V ELKOVU NA IČO...JAKÉKOLIV.
jÁ TAM BERU VĚCI LÉTA.....TEď jsem NAPŘ. kupovaL SOLÁRNÍ KABEL 4mm2 a za 18 KČ s dph METR........
Honzík píše:přece nemusí kupovat na svoje Ičo, ale NA jaKÉ KOLIV, PROSTĚ S KÝM SE DOMLUVÍ...I NA živnosti, co nemaJÍ S ELEKTREM NIC SPOLEČNÉHO....A MAjí TAm opraVDU SPOUSTu věcí, NO A JÁ TO MÁM ZA ROHEM...
diablo007 píše:8-)Honzík píše:přece nemusí kupovat na svoje Ičo, ale NA jaKÉ KOLIV, PROSTĚ S KÝM SE DOMLUVÍ...I NA živnosti, co nemaJÍ S ELEKTREM NIC SPOLEČNÉHO....A MAjí TAm opraVDU SPOUSTu věcí, NO A JÁ TO MÁM ZA ROHEM...
Pak bude jednou zajímavé až si finanční úřad nechá vyjet faktury vydané na tu danou firmu a zjistí že ona to nemá v účetnictví jak to budou vysvětlovat že to pak neprodali bez papírů a tedy mimo účetnictví atd.
dumi píše:Mas tu jeste kontrolni hlaseni...
diablo007 píše:Takže když obchodník s naftou koupi cisternu a zaplatí DPH už se nikdo neptá komu ji prodal a proč ji nemá v účetnictví? Nikoho pak nezajímá případně DPH z prodeje a daň ze zisku? To tak jednoduché není
diablo007 píše:Takže když firma koupi naftu za 30kc s DPH a nedá si to do účetnictví a v malém to prodá lidem za 33kc s DPH chceš říct že s tím stát nemá žádný problém? Z těch 3kc nahoru by za prvé měl.odves další DPH plus daň ze zisku
diablo007 píše:Takže když firma koupi naftu za 30kc s DPH a nedá si to do účetnictví a v malém to prodá lidem za 33kc s DPH chceš říct že s tím stát nemá žádný problém? Z těch 3kc nahoru by za prvé měl.odves další DPH plus daň ze zisku
NOPARasito píše:...Chapu tvoje uvazovani Prazskyho Pepíka
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků