Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 13, 2021 8:43 am
PapoS píše:Zospodu hlina,
Dagus píše:Kodle děkuji za tvůj pohled na věc. Můžu se zeptat která ta klima má hloubku 24cm?
Vypodložení jsem si vědom.
Vzhlednost a nezvhlednost venkovní jednotky je mi jasná a právě proto bych to chtěl mít nalepené u domu na zemi ze strany kam nevidím a nechodím, max projdu kolem. Na té straně je už nerezák komín, takže to už nějaká jednotka nezachrání. Co do vzhledu zase já svým okem preferuju na domu optickou váhu a objem dole a tedy všechny klimy bych dokázal tolerovat jen na zemi. Tím neříkám že se mi na některých domech hnusí na stěně, ale mají k tomu asi dům líp vzhledově (přesah střechy, roh, balkon).
S těma mrazíkama super postřeh, je vidět že jako na vše máš na věc komplexní pohled a zkušenost. Tohle by mě začátečníka nanapadlo.
Tak jako začátečník se ještě zeptám jestli má klima nutnost přes zimu nějakého výhřevu? Jakože ve smyslu, aby se neponičila, někde něco nezmrzlo atd?
Přes zimu totiž na naší mini střeše udělám proud sotva na provoz domu, tak abych ještě nemusel vyhřejvat klimu. Omlouvám se za můj začátečnickej dotaz, moje zkušenost s klimou je dvakrát na dovolené kde to jen zapnu vypnu a auto a tam se neřeší nic.
Další dotaz bych měl jestli někdo nemá Sinclair, přijde mi poměr cena/výkon/značka v pohodě. Jen udávaná hlučnost venkovní jednotky je jen jedna hodnota, takže venkovní ventilátory nemají regulaci otáček?
Dagus píše:Další dotaz bych měl jestli někdo nemá Sinclair, přijde mi poměr cena/výkon/značka v pohodě. Jen udávaná hlučnost venkovní jednotky je jen jedna hodnota, takže venkovní ventilátory nemají regulaci otáček?
Zpět na Boilery, ohřev TUV, vytápění, klimatizace
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků