Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon pro 09, 2019 4:37 pm
vres píše:Dobrý den,
Mám HFVE o výkonu 6kWp a kapacitě baterie 9,6kWh. Rád bych rozšířil kapacitu baterie na 20-40 kWh, ovšem baterie určené primárně k připojení na FVE jsou stále velmi drahé. Protože mám elektromobil a o použití starších baterií z elektromobilu se stále píše, rád bych zkusil jít tímto směrem. Máte někdo zkušenosti či znalosti s tímto? Jedná se mi zejména o informaci o nějaké firmě, která se tomuto věnuje a nebo vlastní řešení udělané doma.
Děkuji.
xxxMZ píše:A čo tak kupit si elektromobil s japonskou zastrčkou CHAdeMO zapojit auto na dom a mas po probleme a mas aj pojazdne auto , treba k tomu menic stoji do 1000e na mobile de kupis Nissan leaf s 30kw baterkou za cca 7 tisic za to kupis tak 10kw origoš FV baterii tak ž cena neporovnatelna a nepochopitelna ze za tu cenu mas cele funkčne auto a 3x večsie ulozisko. To idem spravit ja buduci rok
dracekvo píše:A co s barákem v době kdy auto odjede?
trud píše:xxxMZ píše:A čo tak kupit si elektromobil s japonskou zastrčkou CHAdeMO zapojit auto na dom a mas po probleme a mas aj pojazdne auto , treba k tomu menic stoji do 1000e na mobile de kupis Nissan leaf s 30kw baterkou za cca 7 tisic za to kupis tak 10kw origoš FV baterii tak ž cena neporovnatelna a nepochopitelna ze za tu cenu mas cele funkčne auto a 3x večsie ulozisko. To idem spravit ja buduci rok
Poprosím link na leaf 30kWh za 7000 eur.. Teda ak nie je po zrážke z vlakom na priecesti
zajo píše:trud píše:xxxMZ píše:A čo tak kupit si elektromobil s japonskou zastrčkou CHAdeMO zapojit auto na dom a mas po probleme a mas aj pojazdne auto , treba k tomu menic stoji do 1000e na mobile de kupis Nissan leaf s 30kw baterkou za cca 7 tisic za to kupis tak 10kw origoš FV baterii tak ž cena neporovnatelna a nepochopitelna ze za tu cenu mas cele funkčne auto a 3x večsie ulozisko. To idem spravit ja buduci rok
Poprosím link na leaf 30kWh za 7000 eur.. Teda ak nie je po zrážke z vlakom na priecesti
Tady je Leafu přehršelhttps://www.finn.no/car/used/search.htm ... 183&sort=2
![]() |
|
Zpět na Baterie, úložiště energie
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků